VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

REGNDROPPAR STORA SOM RUSSIN

Idag har jag det ljuvliga i-landsproblemet att jag nog får börja ställa alarmet på morgonen igen. Vi har haft en morgonpigg period på de två små men både igår och idag sov de längre än halv åtta. Idag flög jag upp 07.40 när jag såg vad klockan var, eftersom Elion måste iväg till skolan. Men han hann 🙂

 

 

 

Mycket konstigt morgonväder. Solsken, ösregn och åska om vartannat. Vi gick till förskolan och det var sol. När jag kom ut från förskolan började det falla regndroppar stora som russin så jag började småspringa. Halvvägs hem öppnade sig himlen TOTALT. Blev dygnsur minst sagt haha.

 

 

 

 

Nu väntar hemmaplugg! I fredags fick jag den här fina blombuketten av min partner in crime, så himla gulligt 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna