VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÄLBEHÖVLIGT LEKPARKSHÄNG

Puh! Att förskolan har stängt för planeringsdag passar egentligen inte alls in i livet just nu. Samtidigt såg jag fram emot att göra något roligt med barnen! Satt och läste i förmiddags, tränade innan lunch och stekte sen pannkakor för glatta livet inför lekplatshäng i bästa stadsparken. Elion hade med en kompis och vi hängde ett par timmar. Hade gärna varit där längre men vi åkte så fort killarna hade slutat skolan och det var ju ändå rätt bra för jag fick vara effektiv hemma trots lediga små ????

Fotade visst inget vettigt i själva lekparken som känns gigantisk nu när jag blivit van vid våra små nära oss. Till stadsparken gick jag ofta med Elion när han var liten. Lekställningar för alla åldrar, världens utsikt över hel stan, fågelmuseum och djur. På somrarna är det ännu bättre, när de gamla husen öppnar upp (tycker det är fränt att se hur ett hus kunde se ut förr), kiosken likaså (men idag köpte vi glass i värdshusets café) och så vidare.

Vad mycket lättare det är med fyra barn, alltså en jämngammal till Elion med. Önskar ofta att han hade haft ett syskon mer i sin egen ålder för det är en helt annan grej när de har varandra liksom tycker jag. Tur man kan låna hans kompisar. Tur att de fortfarande vill hänga med på sånt här! Det var helt magiskt välbehövligt med en sådan utflykt för mig idag. Andas och bara vara. Efter middagen gick jag favoritrundan med musik i lurarna. Också något jag behöver göra mer intensivt just nu för att hålla stressen på en godkänd nivå. 18 dagar kvar nu…. ?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna