VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FREDAGSMYS

Fredag hos oss – tända ljus, ösregn ute och provsmakning av lins- och kikärtschips.


Sen somnade både mamman och pappan framför game of thrones inte långt efter Elion somnat hehe. Ja jag kämpar på med att titta, nu är vi inne på säsong 5 och NU börjar jag tycka det är lite spännande vad som kommer hända (men vad hårt och grymt det är emellanåt, usch). Säsong 5! Så lång tid har jag aldrig gett någon serie innan men Mange tycker såklart om den desto mer annars hade vi ju sett något annat. Men vem vet, vid slutet kanske även jag är helt fast?! ??Kommentarer


  1. Ida 11 maj, 2019 on 16:41 Svara

    Tog mig också 5 säsonger. Nu är jag heeelt såld och följer varje avsnitt av sista säsongen slaviskt. Har väldigt svårt för ”overkliga” varelser- drakar å sånt – men får gåshud och typ bölar ibland när en drake kommer flygandes ? och tro mig, krävs REJÄLT mycket för att få mig på fall. Men denna serien lyckades.
    Har även googlat the night king- sminkningen och är sååå imponerad. ?

    • Evelina 11 maj, 2019 on 19:45 Svara

      Hahah samma här! ?? men känns ändå lite knasigt att behöva se FEM SÄSONGER (!!!) innan man blir fast. Inte något vidare betyg enligt mig egentligen, man kan ju liksom fastna i typ vad som helst bara man fortsätter liksom ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna