VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HUR MÅNGA BITAR SUSHI?

Mange är i stugan och vi (jag och barnen) skulle åkt till min lillasyster för att mysa med Leon (inför hans övernattning hos oss nästa helg) men så verkar det som att Idun har ögoninflammation igen… Så vi fick snällt stanna hemma men lyxar till det med hämtlunch. Jag och barnen alltså, Mange för lyxa till det med egentid haha. Det får man ju inte glömma bort tycker jag, att även om han är världens bästa som bygger ett hus åt familjen (jag är så så stolt över honom för det) så ÄR det ju faktiskt också hans hobby. Jag känner mig väldig sliten just nu (trots att Mange är världens bästa även där och går upp med barnen typ alla helgmorgnar) och därför behöver jag unna mig sådant som gör livet lite enklare. Som sushi till lunch ☺️?????


Jag älskar dessa makirullar (Alaska) meeen 10 rullar tycker jag är för lite?! Är det bara jag som vill ha fler än det för att bli mätt? ? Jag skulle gärna vilja ha några till. När jag och Mange köper tillsammans brukar vi köpa tre menyer och dela på. Hade varit guld om man kunde välja mellan 10, 12, 15 osv utifrån aptit och hunger tycker jag. Finns ju såna menyer med maki och nigiri med olika antal bitar, men jag vill ha enbart dessa godingar… ??


Kommentarer


 1. Angelica 11 maj, 2019 on 14:55 Svara

  Har du frågat, tänker jag? Dom är säkert inte omöjlig.

  • Evelina 11 maj, 2019 on 19:43 Svara

   Jaa det gick inte ??

 2. Sandra 11 maj, 2019 on 15:55 Svara

  Tio bitar är alldeles för lite! Jag köper aldrig mindre än 15 bitar och är det buffé äter jag minst 20! Älskar sushi ?

 3. Tessan 12 maj, 2019 on 22:08 Svara

  Märkligt att de inte går beställa extra, snålt man betala ju ändå för de. Är samma på våran pizzeria här, dottern äter inte pizza så förr beställde vi alltid en liten låda med kebabkött till henne. Nu har dom slutat med de så man måste beställa en hel kebab tallrik, men då är vi smarta och tar kebab på pizzan istället ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna