VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

INSTÄLLT MÖTE = PLUGG 100 %

Motto inför att komma igång med sista examinationsuppgiften hehe…


Jag vet inte vad som har hänt med våra två små barn, men de sover inte hela nätter längre. Och har inte gjort på ett väldigt bra tag. Är det inte lite komiskt ändå, jag har varit mamma i snart 10 år men det är nu när den minsta blivit 3 år som jag får mindre sömn än någonsin? Inser att jag verkligen haft enkla och smidiga bebisar haha. Idun lärde sig liksom stoppa in nappen på natten själv när hon var kanske 4 månader? Vi hade i alla fall precis flyttat in här i radhuset. Ja Elion har aldrig vaknat på nätter, varken som bebis eller sedan dess (även om han varit den mest morgonpigga men hellre det och hela nätter!). Trötta är vi alltså men som sagt, livet leker lite extra just nu som tur är 🙂


Skulle haft hemmastudier förmiddagen och sen jobb i någon timme, men det enda jobbmötet jag hade blev inställt… Så det får bli hemmastudier all in och en träning på lunchen! Har haft helt otroligt ont i nacke/axlar/skuldror sedan i lördags. Beror helt klart på att jag i fredags gick 1,5 mil med barnvagnen och det blir galet tungt. Vagn + barn är liksom över 50 kg… Det går liksom inte att inte spänna sig tror jag, för det är så tungt även om vagnen självklart har hjul. De gånger jag kör enkelvagn med ett barn i märker jag ju ännu mer hur lätt det är i jämförelse. Låg på spikmatta i över en timme i måndags och visst blev det bättre men fortfarande en del ont kvar i just nacken. Men lite träning och stretchning på det sitter förhoppningsvis fint. Behöver verkligen hitta tillbaka till träningen, jag vill gärna få till träning 2 gånger i veckan men på sistone har det blivit knappt 1 gång i snitt. Och då snackar vi min ganska korta hemmaträning, så 2 gånger är inte alls omöjligt. Kom i håg att den bästa träningen är den som blir av!
Kommentarer


  1. Inne hos Ina 8 maj, 2019 on 17:41 Svara

    Har ett tips för smärtan. Sök på ”yoga for textneck” på Youtube. Den videon har hjälpt mig mycket. Man stretchar och håller på mycket mellan skuldrorna och axlarna, även nacken. Är från kanalen Yoga with Adriene och hon har många andra bra videor för olika delar av kroppen.

    Kram!

    • Evelina 8 maj, 2019 on 17:47 Svara

      Åh tack för tips!! Kramar ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna