VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIN SISTA (!) FÖRELÄSNING

Ännu en milstolpe är nådd. Den sista föreläsningen!! Exakt en månad till examen idag, ”bara” en examinationsuppgift (som känns lite svettig) och en reflektionsuppgift kvar innan dess. Egentligen är det en föreläsning till, på torsdag men jag har visst blandat ihop det och trodde den skulle vara imorgon. Har redan inbokade jobbmöten på torsdag ? Så dagens näst sista föreläsning fick bli den sista för mig! Har inte missat många föreläsningar under dessa 3,5 år av utbildningen… Men nu får en klient komma i första hand eftersom jag ändå lovat bort mig just den tiden redan.


Efteråt åkte jag till sjukhuset och var moraliskt stöd åt en älskad person som behövde sitta och vänta i 3 timmar på en undersökning. Nu håller vi tummarna för att vi kan fira falskt alarm snart… ???❤️Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna