VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FJÄRDE RAKA

Fredag var amazing, lördag likaså, söndag med och idag OCKSÅ! Alltså vad är det för härligt flow jag är inne i? Tacksam för varje sekund av att få känna såhär, vet ju att livet är upp och ner men nu njuter jag. Det kaan ju hjälpa att jag har fyra veckor till examen, att jag och Mange har en väldigt fin känsla i relationen just nu, att jag har fått ett drömjobb och att sommaren kommer när som helst. Många faktorer som underlättar liksom.
 
Idag är det vår månadsdag och som säkert de flesta av er vet brukar vi uppmärksamma den dagen, varannan gång. Idag var det min tur och jag köpte en skjorta till Mange efter jag slutat jobbet. Han bär skjorta på jobbet varje dag och behöver egentligen flera nya. Men så kom han hem med rosor och sa att han hade ordnat barnvakt. Åh! Det var precis vad vi behövde, äta i lugn och ro bara vi två. Älskar våra veckodejter som ger så mycket trots den lilla tid det är. Men jag tror det är så så viktigt att se varandra just där i vardagen. Det behöver inte vara större än två timmar på tu man hand. Kunna prata till punkt och hålla hand. Reflektera över det vi har och det vi vill ha. Tillsammans.

 

 

Evelina happily ever after

Vädret var helt koko idag och det regnade ena stunden för att sedan bli strålande solsken. Om och om igen. Så vi tog bilen in till centrum istället för att promenera. Vi åt på Soya, länge och mycket.

 

 

Tittade ner i min handväska och tror det avslöjar mina favoritläppstift haha? Favoriter sedan säkert 10 år och jag har fortfarande inte hittat några bättre trots otaliga försök.

 

Nu ska jag somna extra lycklig. I hans famn som alltid. Kram ?

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna