VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DRÖMSÖNDAG

Det sägs att man blir lyckligare av att vistas i och se natur. Jag tror det stämmer till hundra procent! Är aldrig så lugn i sinnet och lugn i andningen som när jag har varit ute en hel dag.
 
Igår var vi i och för sig inte ute hela dagen, men hela eftermiddagen. Vi satte oss i bilen hemma på förmiddagen, stannade för lunch på Sibylla på vägen och sen hängde vi hos svärföräldrarna resten av dagen tills det var sovdags för de små som fick somna i bilen på hemvägen. Kändes lite busigt att göra en sådan utflykt på en söndag, men å andra sidan har de små inte träffat farmor och farfar på länge nu eftersom de varit i Spanien, så jag vet hur lyckliga alla inblandade blev av mötet.

 

Efter en fick på altanen gick vi ner till ån där pappan fiskade en stund. Barnen sprang fram och tillbaka till farmor och farfar och jag satt mest och njöt. Blåste lite för mycket för min smak, men dumt att klaga på en så underbar dag.

 

 

Mange berättade att här fiskade han mycket när han var liten. Hans mormor och morfar ägde en gård här, som hans föräldrar tog över ett tag innan de sålde den vidare (när svärmor fick cancer). Idag har de kvar sin lilla stuga som på den tiden låg på den gården så man förstår ju att stugan betyder mycket för dem!

 

 

Hur fina!? Dessa två firar 40-årig bröllopsdag i juni. Även om de hade några år ifrån varandra tycker jag att det faktum att de sedan hittade tillbaka till varandra gör deras kärlek ännu större. Att de har valt varandra två gånger liksom. Så 40-årig bröllopsdag kanske är fel att säga, men det blir i alla fall 40 år sedan de gifte sig för första gången haha, med Mange i magen…

 

 

Efter en god middag satt vi fortfarande kvar på altanen tills solen inte längre värmde. Mange körde men jag unnade mig vin, fast det var söndag. Det var jag värd efter att ha skickat in min examinationsuppgift inför opponeringen innan vi åkte 🙂

 

Visst är det härligt med ännu en kortvecka? Ledig dag mitt i veckan dessutom. Längtar redan men först blir det just opponering, jobb och planering inför valborgsmiddag hemma hos oss.

 

 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna