VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TORRSCHAMPO & SPRINGSKOR

Om 6 veckor exakt är jag och Mange påväg till SPA och jag har tagit examen sedan en dag tillbaka. Det känns HELT ofattbart och overkligt. Längtar så jag nästan spricker och även om motivationen faktiskt tryter helt otroligt vad gäller skolarbete, känns det ändå lättare än någonsin förr just eftersom jag vet att det bara är två examinationer kvar.

 

Måste tipsa om världens bästa torrschampo enligt mig! Eller ja, det var ju enligt er haha, frågade er för ganska längesen och fick tips om Batiste. Använde först ett som doftade alldeles ljuvligt men insåg snart att jag behövde ha ett torrschampo för mörkt hår, annars såg jag ju helt dammig ut i håret haha. Tog bilden igår men glömde visst visa.

 

 

Igår efter plugget och när Mange kom hem åkte och och fixade vissa småärenden. Köpte ”springskor” till Elion och Aston (på Skopunkten) bland annat. Smidigt att veta deras fotlängder och sen gå i affären utan dom. Självklart finns det fördelar med att ha med dom också, men jag känner ju dom rätt bra och vet ändå vilka skor de skulle gilla mest. Som dessa fotbollsinspirerade skor till Elion, och det fanns ett par snarlika till Aston med lite andra färger på sulan. De blev mycket nöjda!

 

När det är mycket i livet, som nu, försöker jag hitta tid till lugnet och undvika stress även om jag är skitdålig på det om jag ska vara ärlig. Som igår när jag var hemma själv, dvs. hade chans att äta i lugn och ro, ja då sträckpluggade jag framför datorn mellan 9-14.30, åt inte ens lunch och frukosten åt jag när jag satt där med. Just att åka iväg utan barn för en stund är mer välbehövligt än någonsin. Och då menar jag inte att åka till jobbet, för det är ju inte ledig tid, även om det faktiskt har känts så ibland på sistone om jag jämför haha. Jag älskar att åka till jobbet och slippa tänka på skolan för en stund. För det är nog den som ”grundstressar” mig, skolan. Det gör mig ännu gladare att den snart är över!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna