VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN ANNAN DAG…

…ja igår närmre bestämt, då sken solen. Idag not so much. Förstår inte att mitt humör och min energi är så styrt av solsken? Är det bara jag? Behöver jag KBT för att förvandla även molniga dagar till ett inre välbefinnande?
 
Men titta så vackert det blir när solen skiner, våra fruktträd började blomma förra veckan och jag vill ha massa fler äppelträd framför allt (får bli i stugan där tomtytan finns hehe):

 

In love med min nya top från Kappahl som också är väldigt vårig. Min chef gav mig en komplimang för den igår och Mange likaså när jag kom hem. Det är inte så ofta han ens ser att jag har nya kläder så jag tror att det måste betyda att den faktiskt är väldigt fin haha… Gillar att man kan dra ner resåren upptill och förvandla den till en singoallatop. Perfekt för sommardagar eftersom tyget är så luftigt. Jag är en person som fryser ungefär alltid, även mitt i sommaren, och då är det skönt att ha långärmade tröjor men i tunt tyg.

 

Idag är jag fast i ett webbseminarium på hemmaplan. Längtar till jobbet. Haha i fredags längtade jag till måndagens jobb, Mange tycker jag är helknasig men jag menar på att man visst kan och bör känna så för sitt jobb. Jag undrar om jag alltid kommer känna så, eller om det kommer bli totalt annorlunda när jag jobbar heltid? Nu har jag ju lite det bästa av två världar på flera sätt. Återkommer om ett halvår så kan jag göra en första utvärdering 🙂

 

GLAD VALBORG! Vi har tyvärr eldningsförbud här så ingen vårbrasa för oss…

 

 


Kommentarer


 1. Annika 30 april, 2019 on 10:48 Svara

  https://en.wikipedia.org/wiki/Seasonal_affective_disorder

  Nej, du är inte ensam, vi är manga som lider, usch. Detta tillsammans med PMS/PMDS kan knäcka även den starkaste!

  • Evelina 30 april, 2019 on 11:30 Svara

   Där ser man! Botemedel att resa till solen oftare?? 😉 Hua ja, hormoner är inte att leka med emellanåt…

 2. Inne hos Ina 30 april, 2019 on 11:18 Svara

  Vi köpte ett äppelträd i höstas (firade fruktbröllop så det passade ju bra, hehe) och det var till 90 procent för att jag tycker att de blommar så fint ☺

  • Evelina 30 april, 2019 on 11:31 Svara

   Åh perfekt, det gör vi ju också i höst så då får vi ju köpa ett till äppelträd då!! 🙂 Det är helt underbart vackert, plus att egna äpplen inte är fel det heller 😉

 3. Marie 30 april, 2019 on 12:50 Svara

  Det är inte bara du som behöver solsken! Vi har bott i södra Frankrike, utanför Nice, i snart två år och ska flytta tillbaka i augusti. Jag verkligen FASAR för det med tanke på vädret. Jag mår mycket bättre, eller hela familjen mår bättre här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna