VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOMMARMÅL!

Vad märkligt det känns att redan vara mitt i veckan! Våren är ju rätt härlig inte bara för vädrets skull utan även för alla helgdagar och klämdagar 🙂


Igår var jag på jobbet heldag och därefter väntade utvecklingssamtal för Idun. Eller ja, Mange gick på det. Han brukar ta dem eftersom barnen vill att jag ska vara hemma hehe. Perfekt efter jobbdagen, var ganska trött i huvudet så att stanna hemma och laga middag kändes mest lockande.


IMG_1702 IMG_1709

I måndags njöt vi den sista påskdagen för i år och jag tror att jag och Aston gjorde ett riktigt bra köp i den här dryckbehållaren med kran från Rusta. Så smidigt att barnen kan fylla på dryck till sig själva!


IMG_1711  IMG_1717 IMG_1725

Något annat som kommer vara poppis i sommar är den här picknickbordet från Jollyroom / Woodlii. Ser att det är slut för tillfället i webshopen men det finns andra liknande och några med tillhörande parasoll. Eller med inbyggd sandlåda. Vi köpte ett sånt här både till stugan och hem till radhuset!


IMG_1726 IMG_1736

Dags att såga till kanten på altanen älskling! 😉 Utefixet pausade för innefixet, men ännu är det en del jobb kvar på altanen. Jämna till kanterna, bygga trapp, bygga klart staketet….


IMG_1744

Här har ni en som badade flera gånger trots kanske 10 grader i vattnet. Det var över 20 grader i skuggan så han mådde bra hela tiden haha. Vet ingen som gillar att bada mer än honom! På somrarna är han den som badar tills man tvingar upp honom, även om kompisarna sitter och huttrar med blå läppar invirade i handdukar. Tror han var en delfin eller något i ett tidigare liv 😉


 IMG_1750 IMG_1753 IMG_1754

Ja mycket lek blev det vid stugan under påsken. Ser fram emot sommaren när vi faktiskt kommer få en stuga som vi kan BO i. Nu börjar snart de kostnaderna jag tycker är roligare – köpa möbler och inreda! Brädor, gipsskivor och isolering är ju inte lika kul…… Perfekt att jag börjar jobba nu i sommar så vi kan köpa lite varje månad 🙂


IMG_1755

Jag stod på altanen när jag fotade lekande barnen vid stranden. När jag vände mig inåt såg jag istället Mange sätta upp köksfläkten. På semestern ska vi sätta in köket, så innan dess är målet att väggarna ska vara målade och golven lagda.
Kommentarer


 1. Sandra 24 april, 2019 on 18:28 Svara

  Elion gör helt rätt! Klart man ska bada när man har chansen. Och så fint väder det varit (vi har inte haft lika varmt som er, men vinterjackan åkte av förra veckan och det kändes så vårligt). Såg första tussilagon häromdagen. Här ligger isarna än så än hur sugen jag är på att bada jag med så får jag vänta 🙂
  Vad lyxigt att ha en stuga så pass nära hemmet som ni har. Det är ju smidigast, kunna fara emellan. Till och med kunna bo Om ni fixar med ert vanliga hus.
  Nu får vi hoppas att vi får en lång och varm sommar.
  Tar du in blommorna över natten eller klarar de sig ändå? Jag satte just ut penséer och hoppas att det inte blir alltför kallt om nätterna så de fryser och blir ful. Vid skolavslutningen brukar man våga ut sommarblommorna här, så det är ju ett tag till ?

  • Sandra 24 april, 2019 on 22:39 Svara

   Det skulle stå att det är smidigt att kunna bo om ni fixar med ert vanliga hus. Det råkade bara smyga in en stor bokstav där.

  • Evelina 25 april, 2019 on 09:12 Svara

   Ja han badar mer än gärna alltid haha… Vad härligt att ni också börjar få vårtecken hos er! Man blir ju så glad då tycker jag 🙂
   Det är väldigt smidigt att ha stugan nära med tanke på att Mange åker dit och jobbar någon/några gånger i veckan. Hade ju inte fungerat lika bra med den biten med tanke på att han bygger allt själv. Tanken är att vi ska bo där ett tag medan vi renoverar ”det värsta” i radhuset, verkligen perfekt att ha nära mellan fastigheterna då!
   Jag har inte tagit in blommorna eftersom det är flera plusgrader även på nätterna, men liiite orolig är jag att de inte ska tåla det ändå haha. Känns overkligt att det ÄR så ”varmt” även på natten nu.
   Kram!

 2. Hanna - Hälsa och träningsglädje 25 april, 2019 on 13:02 Svara

  Jag är så imponerad över de som redan badat. När jag var i Smögen med familjen så var det en kille som dök i havet från klipporna. Burr!!

  • Evelina 26 april, 2019 on 09:21 Svara

   HJÄLP! I havet!! Skulle ju aldrig få för mig att bada i Vättern nu, det är väl nästan nollgradigt hehe… Men vid stugan är det helt otroligt långgrund så det blir iaf varmast där först 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna