VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BÄSTA PÅSKEN?!

Idag åkte vi till stugan för tredje dagen i rad, men först var Mange och Idun och köpte köksfläkt och jag och Aston köpte lite sommarblommor. Mysigt att få tid med bara honom, vi bestämde i förgår Aston och jag att vi ska göra saker mer bara han och jag. Viktigt med kvalitetstid i alla relationer tror jag!

 

I stugan blev det lite bygg för Mange och barnen lekte. Elion hade med sin övernattningskompis. Galningarna badade ? Och jag fick njuta en hel del med en bok idag också, även om det blir en del spring såklart. Men alltså vilken batteriladdning att få vara så mkt lediga tillsammans! Att Mange grejar på gör inte att det känns mindre ledigt, vi är ju tillsammans och han är närvarande trots att han snickrar mest. Han hjälper också barnen (och mig med för den delen om det är något ?) och emellanåt vill han ha hjälp av mig (på den nivån att han undrar vad jag tycker om ditten och datten hehe).

 

När vi kom hem började Mange med maten och jag tog hör och häpna på mig träningskläder för en springtur. Tycker det är så motigt och tråkigt att springa men efteråt är det väldigt behagligt i kroppen. Satte mig vid sandbankarna en stund innan jag gick hemåt. Att få bo såhär vackert! Läget är verkligen nummer ett till varför vi köpte vårt lilla radhus.

 

Tack påsken 2019 – kan ha varit den bästa påsken någonsin. Lugnet, solskenet och all familjetid var precis vad jag behövde ?

 


Kommentarer


 1. Marie 23 april, 2019 on 06:16 Svara

  Åh vad fint! Precis mina färger det ?

 2. Elina 23 april, 2019 on 08:24 Svara

  Härligt! ?? och snart är det första maj, kristihimmelsfärdshelg, och 6 juni! ?❤️

  • Evelina 23 april, 2019 on 16:22 Svara

   Såå underbart!! ??????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna