VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOMMARVÄRME

Grillat är godast! Halloumi speciellt, åhh så gott det är. Jag och Aston äter nog 90 % av all halloumi som finns varje gång tror jag haha. Vi har haft helt otroligt varmt idag, speciellt på vår baksida där tomten ligger helt inhängnad. Vid 18 var det fortfarande varmt, 18 grader i skuggan. Som sommar ju! Att ha jeans var bara att glömma. Barnen fick upp studsmattan, messade en bild till Elion som svarade att han också vill hoppa. Imorgon kommer han hem igen ??


Mange har varit iväg hos sin bror en sväng ikväll. Själv har jag tränat och ätit glass. Det gäller att ha balans i livet är viktigt ???‍♀️?Kommentarer


  1. Gerra K-Son 20 april, 2019 on 00:48 Svara

    Härlig blogg med fina bilder, återkommer gärna.

    Mvh Gerra

    http://www.gerra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna