VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GLAD PÅSK!

Idag var jag och de små uppe med tuppen och letade påskägg. Pappan mådde inte så bra efter gårdagskvällen ?


Men solen sken och det var en sån där jobbigt lång natt i bagaget (inte pga barnen dock), när det faktiskt nästan bara är skönt att få gå upp även om sömnen egentligen inte varit tillräcklig.Idun var den som hittade bådas påskägg, men inte Aston emot ?I Iduns påskägg låg en ”klocka”, med Elsa på. Klockren (haha) present till henne!Aston fick en jojo. Kanske inte riktigt lika lyckat ? men påhittig, det är han minsann!Sen när pappan vaknat och vi ätit frukost packade vi in oss i bilen för att åka till ridskolan där Elin går. Hennes första hopptävling så vi ville självklart heja på henne!


Tror vi får åka dit fler lördagar, vilket lugn! Och massa djur att titta på/gosa med. Höll på att tappa hakan när vi gick på ett får som strosade omkring helt fritt haha. Jag har börjar fundera på att börja rida igen och jag blev ju inte direkt mindre sugen av att få klappa och lukta på jordens vackraste djurart. När jag var tonåring var hästar något som tog upp nästan all min tid.Vid lunchdags åkte vi vidare till stugan, vi hade förberett med mat och dryck redan på morgonen. Bjöd med Karro, Elin och Johannes helt spontant och de hängde på, superkul! Och mysigt att fortsätta hänga på ännu ett lugnt ställe i härliga vårvärmen.

Nu väntar vi på Elion, hans pappa och Elions farbror. Det blir påskmiddag (ett litet påskbord) hos oss ?Kommentarer


  1. Lina 20 april, 2019 on 19:19 Svara

    Varifrån är klockan?

    • Evelina 20 april, 2019 on 19:47 Svara

      H&M ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna