VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PÅSKHARELEVERANS

Idag har jag jobbat heldag och det var såå kul även om jag är såå trött (vet inte när vi sov hel natt sist). Gjorde allt från att skriva kontaktfamiljsremiss till att ha ett första möte med en familj. Det är nog det jag älskar allra mest med att göra det jag gör – variationen och allt frihet under ansvar.


Påskharen hade gömt ett påskägg på mitt kontor tills idag! Jag har sällan godissug nu längre, men både en och två bitar satt fint efter mitt sista möte ☺️??


Känner mig lika sliten som jag ser ut. Eller kanske ännu mer sliten ??

Efter cykelturen hem satte jag mig i bilen och skjutsade Elion till sin far + gjorde ett stopp på H&M där jag köpte påskäggsproviant. Snacka om att vara ute i sista stund hehe…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna