VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄNNU EN BESIKTNING

Det blir många kontroller och ”besiktningar” med två så små barn som är födda tätt… 4-årskontroll igår eftermiddag och 3-årskontroll idag på morgonen. Haha Aston som annars inte är tyst en enda sekund (på riktigt alltså) sa knappt ett ord så läkaren försökte lirka fram några meningar men det gick sådär. Vi är ju inte det minsta oroliga i alla fall, som sagt pratkvarnen i familjen (och då är vi ingen speciellt tyst familje hehe).
 

Efter några intensiva pluggtimmar hämtade jag Elion för att äta lunch på stan. Han valde Rosegarden och vi hann prata om stort som smått. Lite om sommaren bland annat. Är ju så mysigt att planera! Vi åker till Spanien i september så jag kommer inte vara ledig jättemycket i sommar. En hel vecka tänkte jag, och torsdag till söndag tre veckor i anslutning till den hela veckan. Mange kommer ta tre, och sen tar vi alltså två i höst med. Nu tillbaka till datorn innan minisarna och Mange kommer hem om cirka en timme 🙂

 

Påsk på stan och min nya kappa från Only

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna