VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PÅSKVECKAN!

Ny vecka nya tag! Var inne på jobbet på förmiddagen, installerade mig på mitt nya kontor och flyttade över mina grejer från där jag suttit tidigare. Har delat kontor med en annan timanställd men nu får jag ett eget kontor. Ser fram emot att få göra det mer ombonat och personligt. Någon blomma och något foto på barnen typ. Föreläsningen på eftermiddagen blev inställd så istället åkte jag hem och började med examinationsuppgiften till den kursen vi läser nu (socialt arbete, utvärdering och kvalitetsarbete). Motivationen nu alltså… Hallå!? 😉

 

 

Nya rosor på plats som jag tyckte matchade påsken, men jag vill påskpynta ännu mer! Fjädrar i ris och lite så. Inget jätteavancerat men tycker ändå att det är mysigt med påsk.

 

Om en liten stund ska jag hämta Idun för att åka på ”4-årsbesiktning” så det är väl bäst att jag lägger i en växel här. Imorgon blir det i alla fall hemmaplugg för hela slanten och en lunchdejt med Elion som har påsklov. Han har fritids fortfarande men vill hellre vara hemma, tror vi ska säga upp hans plats till sommaren faktiskt.

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna