VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SNART VET VI NOG!

Äntligen är vi ute på andra sidan! Idag vaknade Idun helt som sig själv igen. Ja hon var pigg igår med, det var bara aptiten som inte riktigt fanns som vanligt. Eftersom hon varit sjuk länge med hög feber i omgångar får hon en dag extra hemma. Mange åkte upp till Stockholm för utbildning igår kväll (så han inte skulle behöva köra upp vid 4-5 inatt) så nu är det jag och min supertrio fram till fredag kväll. Ja och pappa/morfar en stund i eftermiddag också, han kommer ju som en räddande ängel när jag måste in på ett seminarium.

 

Känner ett inre lugn idag. Nu är det nära att livet ordnas upp känner jag, tiden efter examen. Lovar att berätta så fort det är helt färdigt, innan dess tror jag inte helt på det haha.

 
 

Något annat jag längtar efter är att renovera vårt radhus!!! Lite den här formen kommer vårt kök ha. En kvadrat med en köksö. Köksön kommer att vara ungefär där vi har vårt matbord nu, så vi ska bygga ut utanför fönstret. Fast hos oss blir det nog ett fönster mitt på väggen där jämte ugnen på bilden 🙂

 

 


Kommentarer


 1. D i a n a 10 april, 2019 on 12:02 Svara

  men åå vad kul, att få renovera radhuset! Grattis till köpet, jag är rätt övertygad om att det kommer att bli supersnyggt, du är ju WOW på inredning.

  • Evelina 10 april, 2019 on 12:59 Svara

   Hihi tack snälla du!! Vi har inte köpt nytt radhus, utan ska renovera det vi bor i nu framöver 🙂
   Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna