VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN HUND PÅ GOLVET?

Jag är frisör till samtliga i familjen. Har jag berättat att jag ville bli frisör en gång i tiden? Var nära att söka till det på gymnasiet (men blev samhäll ekonomi i slutändan). Anledningen var nog framför allt att liksom få prata med olika människor om olika saker. Och det är ju DET jag har insett är den viktigaste ingrediensen för mig i ett arbete. Att ta del av andra människors berättelser och få förtroendet att lyssna. Därför är socionom på så många vis yrket för mig 🙂


0044b96b-51c9-47a1-a4f8-82a3f73f739a.jpg

Är det en hund på vårt golv? Nej det är bara Elions hår från när jag klippte honom ”lite”.  Alltså verkligen lite haha. Kortade ner med trimmer på sidorna och upptill med saxen. Han har SÅ tjockt och mycket hår. Jag har mycket hår men tunna hårstrån, men hans pappa har också tjocka hårstrån, så det har han helt klart fått från pappas generna.


Idag är Idun på förskolan för första gången på länge och jag kör hemmaplugg, träning på lunchen och så jobb i eftermiddag. Endast möjligt eftersom förskolan med fullmakt kan ge penicillin, hon ska äta det idag och imorgon också. Tacksam för det och tacksam för att min pappa kunde hoppa in och ställa upp som barnvakt i två timmar igår. Precis som förra gången Mange var i Stockholm vill jag säga till alla ensamstående föräldrar – vilka hjältar ni är! Jag höll på att börja gråta vid nattningen igår, eller okej jag grät haha. Vi har en otroligt prövande treåring om man säger så… Och eftersom minisarna är så tätt i ålder blir vissa saker faktiskt omöjliga… Jag räcker inte till ensam emellanåt. Men vi har också den klokaste fyraåringen i världen. När det äntligen lugnat ner sig och jag låg bredvid Aston frågade jag om han förlät mig för att jag tappade tålamodet och blev arg. Han sa bestämt nej och skakade på huvudet. Då fliker Idun in från sin säng i andra änden på rummet och säger förståndigt, ”han vill nog det sen, om en stund”. Lilla gumman. Mycket riktigt, när jag frågade igen efter en stund nickade Aston istället och vi kramades till han somnade.

Tre barn, tre personligheter och triss i oändlig kärlek!
Kommentarer


 1. -Jenny- 11 april, 2019 on 11:06 Svara

  Oj, så MÖRK är! I mitt huvud ser jag honom som en liten lintott men jag måste nog tänka om nu.

  Jag håller med om ensamstående. Har som längst varit själv med våra i två nätter och det var…mindre kul…uppskattar verkligen att vi är en familj som nästan alltid är tillsammans och har lokala jobb utan resor. Heja alla grymma föräldrar! ??????❤️

  • Evelina 11 april, 2019 on 11:17 Svara

   Haha ja han har blivit mörk! Samtidigt som han blir solblekt i längderna på sommaren. Han har nog ganska exakt min hårfärg 🙂 Som liten var han tvärtom väldigt, väldigt ljus (precis som jag också var).

   Som det är nu försvåras allt mycket av att jag både studerar och jobbar tycker jag… Ser att det ändå kommer bli enklare när jag ”bara” jobbar och kan VABBA på riktigt. Men som det är nu kommer M bara att vara iväg fåtal gånger och det är pga. en pågående utbildning så känns också mer överkomligt av den anledningen. Och ja verkligen heja alla grymma föräldrar!

 2. Anna 11 april, 2019 on 12:26 Svara

  Men omg! Är helt tagen på sängen av att det är elions hår, i mitt huvud är han typ mellanblond ?

  Och vad duktig du är som kan klippa, önskar jag var mer händig och hade de skillsen.

  • Evelina 11 april, 2019 on 18:18 Svara

   Haha han är inte riktigt så mörk som det ser ut här, eller ja – underhåret är det. Men helhetsintrycket är mer en mellanfärg ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna