VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VABRIL ÄR DET NYA VABRUARI?

Sjukstugan fortsätter här hemma men nu verkar det åtminstone ha vänt – tack och lov för penicillin! Har ni sett Outlander? Tänker på när Claire åker tillbaka till 1700-talet för andra gången och hon väljer att ta med sig just penicillin. Tänk hur stort det faktiskt är att vi har penicillin och att många dog för ”simpla” sjukdomar för längesedan när det inte fanns. Så viktigt att vi inte använder det i onödan utan ser till att det är verksamt så länge det bara går. Jag och Idun har sovit tillsammans inatt och det har varit en lugn natt. Aston är på förskolan och vid lunch kommer Mange hem så jag kan åka in till eftermiddagens föreläsningen. Hade en workshop nu på förmiddagen men jag försöker läsa rapporter i soffan istället. Det blir MYCKET pusslande just nu för att hinna med allt, med tanke på att Mange åker iväg i jobbet imorgon.

 

Vackra rosor från min fina man i fredags, bara sådär ♡

 

Jag har lite svårt att fokusera idag. Fick ett samtal igår som gjorde mig så GLAD och jag hoppas innerligt att jag kan berätta för er snart. Förhoppningsvis redan den här veckan!

 

KRAM

 
 


Kommentarer


 1. Sanna 8 april, 2019 on 19:36 Svara

  Outlander är så bra, sett alla avsnitt ?

  • Evelina 8 april, 2019 on 19:50 Svara

   I love it!!!! Sett klart säsong 3 men finns inga fler på Netflix så kommer vänta tålmodigt ☺️

 2. Frida 11 april, 2019 on 20:22 Svara

  Hej! Av ngn anledning får jag aldrig upp bilderna i dina inlägg längre :(… varit så i ngn månad minst. Har du hört detta från fler??

  • Evelina 11 april, 2019 on 20:29 Svara

   Åh nej vad konstigt?! Inte hört nu men hörde för längesedan… då var det att man behövde uppdatera telefonen eller sin webbläsare eller kanske både och ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna