VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÄST SISTA!

Hej vänner! Det är mycket nu – tuff kurs i skolan och jag jobbar en hel del. Plus det vanliga med barn och familj. Tur att jag inte tränar nu när tatueringarna läker i alla fall, så behöver jag inte ha dåligt samvete över att jag vill göra det men inte hinner haha. Igår slog jag ihop nytta med nöje och gick till skolan i alla fall. Det var en alldeles strålande morgon! Och kursstart. Näst sista kursen. Det var verkligen all in sådär första dagen. Föreläsningar hela dagen och sen fick jag sitta och kolla på webföreläsningar på kvällen inför föreläsningen som var idag klockan 09. Lite konstigt upplägg kan man tycka, borde vara mer utspritt. Eller så kanske det var jag som skulle kollat på dom i måndags helt enkelt, när det var officiell kursstart men då prioriterade jag att jobba 😉


Har precis räknat lite på hur mycket jag kan jobba fram till examen. Landar nog i 30% i april och 40% i maj. Vill ändå inte behöva känna att det blir för tufft att hinna med skolan så tror detta blir lagom.Mange har hämtat mig på skolan både igår och idag så har vi hämtat minisarna tillsammans. Perfekt när man kan tajma in det. 10 minuter ensamma i bilen är riktigt lyxigt för småbarnsföräldrar haha.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna