VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MINA NYA TATUERINGAR

Måndag och april! Det har varit en ganska trött dag, jag var vaken mellan 01-03 inatt pga. pigg treåring. Snark. Varför liksom!? Han ÄR ju extremt känslig för att ändra rutiner, men inte kan väl sommartiden påverka mitt i natten så?
 

I alla fall så har jag jobbat hela dagen lång. Mycket intressant jobbdag. Och en salig blandning som vanligt. Fick dock skynda hem för jag och Elion skulle på förhandsvisningen av Drömparken. Två bio på två dagar haha…
 

Igår tog jag äntligen av plasten på min fjäril ?

 

Blev alldeles lycklig av att äntligen få den på plats. Jag bokade tid hos Gabbe på Ink Kingdom Tattoo i oktober förra året. Gillar det han gör väldigt mycket och ville inte ha någon annan så det var helt klart värt att vänta. Rätt skönt att vänta så länge också faktiskt, så jag riktigt hann bli säker på placering och motiv. Nu var väl mina simpla tatueringar kanske lite väl simpla för honom egentligen med tanke på hans skicklighet, men jag ville endast ha honom och han sa bara att det är skönt med simpelt ibland också haha. Tror inte riktigt på honom men ändå skönt att han sa så.

 

Tänkte visa er genom mina timmar i studion:

 

 

Jag hade med mig några bilder på fjärilstatueringar jag gillar för att visa på ett ungefär vad jag tänker. Gabbe sa att han brukar utgå från foton, dvs. verkliga motiv, så han letade upp en bra bild på en monarkfjäril som tydligen är den sorten jag gillade formen på 😉

 

 

När det var dags att skriva ut en mall för mitt ankare som jag också hade med mig några varianter av pekade jag på ett ankare som jag gillade formen uppe på och ett ankare som jag gillade nedtill. Då klippte och klistrade han lite på datorn och satte ihop de två. Blev det perfekta ankaret enligt mig. Resultatet ser ni ju på min handled nedan 🙂

 

 

Något jag verkligen gillaar med Gabbe är att han är otroligt ödmjuk och förstående för den som som ska tatuera sig. Inser att mina tidigare erfarenheter av tatuerare kanske inte är så bra, för den senaste jag hade typ suckade när jag ville flytta på den påklistrade ”mallen” av tatueringen. Jag behövde inte ens säga något till Gabbe innan han sa att han skriver ut några olika storlekar av fjärilen så får jag känna på det och vi titta på det tillsammans. Liksom gjorde det okej att vela lite och dessutom var den som bjöd in till det.

 
 

 

Han ville testa den minsta varianten av fjärilen först och jag kände till en början att jag hade kunnat gå upp en storlek, men han tänkte högt (och bromsade min hybris haha) och sa att denna täcker ärren precis och är mest realistisk i storlek. Han sa att den blir mest elegant och det var ordet jag direkt kände att jag var ute efter. Och nu känns den helt lagom i storlek så glad att jag lyssnade på honom. Inte för liten men inte heller för stor. Perfekt.

 

 

Efter att ha klistrat på ankaret också fick jag parkera mig själv i stolen för någon timme.

 

 

Jag var tvungen att fråga om det verkligen inte skulle kännas mer? Vet inte om Gabbe bara är väldigt lätt på handen eller vad, men jag tvivlar typ fortfarande på att färgen kommer sitta kvar med tanke på hur lite det kändes haha… Fjärilen kände lite mer men inte mycket. Ont skulle jag inte säga att det gjorde. Tvärtom en väldigt trevlig stund med mycket prat och en hel del skratt.

 

Något annat bra med att tatuera sig på Ink Kingdom är att det ingår att de kollar till tatueringen när den har läkt, och då eventuellt fylla i färg. Min fjäril gjorde han ganska ljus i skuggningen och sa att det är bättre att göra så. Såklart, svårare att göra ljusare efteråt (även om de har laserborttagning på plats hehe, där gjorde jag min sista behandling för ett tag sen)

 

 

En dag snart ska jag förklara mer om vad detta lilla tecknet betyder för mig och varför det är så speciellt. Jag är väl ganska blödig av mig, men när denna tatueringen förevigades fick jag faktiskt tårar i ögonen. Insåg inte förrän då hur mycket det betyder att faktiskt ha det där lilla ankaret på plats.

 

 

Och den här fjärilen betyder också massa! Får förklara närmre en annan dag med 🙂

 

Nu ska jag försöka att inte somna i soffan och ladda inför morgondagen när den näst sista kursen startar. Kan knappt fatta. 10 veckor till examen! Kanske ska fundera ut en liten tatuering att fira med när dagen är här, om Gabbe har en drop in tid. Man blir ju lite lätt beroende av att tatuera sig, jag vill bara ha fler 😉

 

 

 


Kommentarer


 1. Joanna-livet med psykisk ohälsa 1 april, 2019 on 21:04 Svara

  Så fina

  • Evelina 3 april, 2019 on 18:03 Svara

   Tack! 🙂

 2. Linnie 2 april, 2019 on 08:47 Svara

  Wow!! ??

  • Evelina 3 april, 2019 on 18:03 Svara

   🙂 <3

 3. AnsoAnna 2 april, 2019 on 13:13 Svara

  Vad fina!
  Jag här 7 fjärilar på vänster sida av ryggen, vid axeln- skulderbladet och är sugen på att sätta dit några fler ?.

  • Evelina 3 april, 2019 on 18:02 Svara

   Låter fint!! Idun säger att hon vill göra en tatuering tillsammans med mig när hon blir stor, så jag kanske gör en till jag med 😉

 4. Gerra K-Son 2 april, 2019 on 22:46 Svara

  Snygga tatueringar, och bilderna är väldigt bra.

  Mvh Gerra

  • Evelina 3 april, 2019 on 18:02 Svara

   Tack 🙂

 5. Hanna 5 april, 2019 on 20:37 Svara

  Jätte fina? velat själv fram och tillbaka om jag ska göra en till…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna