VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BUSMORFAR & BIOSÖNDAG

Igår satt vi en hel del i bilen och även på kalas, vi kom hem när det var efter minisarnas ordinarie läggdagstid men är det lördag och kalas så spelar det förstås mindre roll 🙂
 
Loke (min systerson) var födelsedagsbarnet och han fyllde 10 år. Eftersom han och Elion är födda samma år slår det mig att Elion också fyller 10 i år. Alltså hjälp vad tiden går! För 10 år sedan ungefär nu vet jag att jag berättade för er att jag var gravid. Min storasyster är ju gravid igen, vet inte om jag skrivit det? En riktig sladdis alltså, 10 och 12 år mellan barnen blir det hos dom. Ibland tänker jag att det hade varit riktigt mysigt med en sladdis men samtidigt tycker jag att det är väldigt skönt nu när våra små börjar bli lite större. Men vet såklart att det har varit rätt intensivt att få två så tätt (inte ens ett år mellan) och den känslan lär nog finnas kvar ett tag till hehe.
 


 

Häftigaste födelsedagstårtan blev vi bjudna på. Fler än jag som INTE gillar sagan om ringen? Har mött ett fåtal men de flesta tittar på mig som om jag vore konstig när jag säger det haha.

 

 

 


 

Älskade pappa/morfar. Verkligen en helt fantastisk lekmorfar. Min pappa har alltid varit sådan, favorit hos alla barn. Minns från våra släktkalas när jag var liten, hur han alltid busade med alla kusiner.

 

Idag ska jag och Elion träffa vänner (Cissi och hennes stora killar) och gå på bio! Vi ska se Dumbo men först ska vi äta lunch på stan. Det ska bli såå skönt att inte ha med våra minsta haha, vi träffas ofta hela familjerna och då får vi liksom sällan prata färdigt eftersom någon alltid vill något… Lite enklare att avsluta meningar och ha hela samtal med en 8-åring, en 9-åring och en 10-åring med 🙂

 

 


Kommentarer


 1. Sofia 31 mars, 2019 on 11:07 Svara

  Gillar heller inte sagan om ringen. Fast inte läst böckerna iof. Men varför läsa ngt som inte är intressant?.
  Ha en bra dag!

  • Evelina 31 mars, 2019 on 19:41 Svara

   Haha ja lite så ? skulle ALDRIG få för mig att läs böckerna ? desamma ?

 2. Inne hos Ina 31 mars, 2019 on 11:26 Svara

  Jag gillar inte heller Sagan om ringen. Har sett första filmen och faktiskt börjat läsa boken men fick ge upp efter 100 sidor när jag fortfarande inte förstod någonting, haha. Inte min kopp te. 🙂

  • Evelina 31 mars, 2019 on 19:40 Svara

   Hahah ja alla kan ju inte gilla samma tesort! ????

 3. Sanna 31 mars, 2019 on 11:48 Svara

  Gillar inte heller Sagan om ringen men däremot gillar jag Harry Potter ?

  • Evelina 31 mars, 2019 on 19:39 Svara

   Harry Potter gillar jag med! I alla fall de första filmerna ?

 4. Felicia 31 mars, 2019 on 14:16 Svara

  Här är en till som inte gillar Sagan om ringen ?‍♀️ Är en bokslukare av rang (eller var innan barnen kom) men klarade inte av att läsa dem och filmerna såg jag mest för att alla andra gjorde det ?‍♀️

  • Evelina 31 mars, 2019 on 19:39 Svara

   Jag såg filmerna enbart för att min första pojkvän ville se dom ? men har nog inte sett alla eftersom vi gjorde slut när jag var 18, och det har säkert kommit någon mer sedan dess ?

 5. Marie 31 mars, 2019 on 15:53 Svara

  Cool tårta! Var den smaskig? Är dock heller inget sagan om ringen-fan.

  • Evelina 31 mars, 2019 on 19:37 Svara

   Den var faktiskt för söt för min smak, trodde jag inte att det kunde bli ?? men var nån kolasås i tillsammans med vitchokladnånting och massa sockerpasta. Mange däremot älskade den, men han är efterrättsfantasten nummer ett medan jag inte är speciellt förtjust i tårtor överlag ?

 6. Sandra 31 mars, 2019 on 16:10 Svara

  En till här. Vägrar se sagan om ringen. Har sett på teven nån minut när sambon kollat men nej. Fantasyfilmer är inget för mig.

  • Sandra 31 mars, 2019 on 16:11 Svara

   Glömde skriva att tårtan var fin 🙂

   • Evelina 31 mars, 2019 on 19:34 Svara

    Visst är den!!

  • Evelina 31 mars, 2019 on 19:35 Svara

   Gillar inte heller fantasy men har fastnat totalt för Outlander nu!!! Var skeptisk pga genre men som sagt heeelt fast nu. Kanske är något att testa för dig med?

 7. Stina 31 mars, 2019 on 18:38 Svara

  Haha, var bara tvungen att kommentera! Jag har inte ens sett den förbannade filmen ??? och med all den ”ilska” jag möter så tänkte jag fortsätta med att ha filmen ”osedd” bara för att 😉

  • Evelina 31 mars, 2019 on 19:34 Svara

   Hahaha underbart!!! ?????

 8. Josefine 31 mars, 2019 on 21:26 Svara

  Har inte sett sagan om ringenfilmerna, eller harry potter heller för den delen. Där emot var hela familjen på Dumbo igår ?

 9. Therese 31 mars, 2019 on 22:01 Svara

  Första och förmodligen sista gången jag somna i en biosalong var till första sagan om ringen, ska inte film vara extra spännande på slutet lixom haha har verkligen givit den chanser när den gått på tv också men nä fy alltså! Samma med stranger things, förstår inte hypen alls

 10. Annika K 31 mars, 2019 on 23:18 Svara

  Har inte sett nån av filmerna eller läst nån av böckerna om Ringen. Kommer nog aldrig göra det heller

  Outlander är liksom annorlunda bra 🙂

 11. Joy 31 mars, 2019 on 23:49 Svara

  Jag är så kass på att lämna spår efter mig här men nu måste jag ju, haha…dels för att jag inte heller gillar sagan om ringen, haha, men också för att nu blev jag påmind om att tiden går knasigt fort…om Elion fyller 10 i år så innebär ju det att jag läst din blogg minst lika länge…om inte längre…för jag halkade in här där någonstans ?. Jösses vad fort det gått!

  • Evelina 3 april, 2019 on 18:04 Svara

   Åh vad kul att du skrev en kommentar! Vet ju att du hängt med länge 🙂 Kram!

 12. AnsoAnna 2 april, 2019 on 13:11 Svara

  Näe, jag gillar INTE Sagan om ringen, eller Avatar, eller Harry Potter, eller Star wars eller eller eller ?
  Är mer för roliga, romantiska filmer ? haha.

  Kul med en sladdiskusin!

  Kram

  • Evelina 3 april, 2019 on 18:03 Svara

   Samma här!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna