VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MOT KUSINKALAS

Hej helg! Vi är precis hemkomna från en promenad hela familjen, efter en god helgfrukost. Jag vaknade 06.20 och var pigg, trots att jag inte kunde somna inatt. Men det är minisarnas för tillfället standardtid att vakna så det var väl kanske ren rutin haha. Vi gick till biblioteket för Elion ville låna några böcker och minisarna lånade också varsin bok. Idag är det blåsigt och grått men jag läste igår att våren faktiskt är här, sedan 20 mars. Tjoho! Tiden som är nu, preciiis i början av våren, det tycker jag är den absolut bästa årstiden! Sommaren är rätt bra härlig den också, men jag tror att jag gillar tiden nu mycket för vetskapen om att hela våren och sommaren ligger framför. Ser fram emot ytterligare en sommar med tre barn i familjen och detta året med något större småbarn. Allt blir ju ändå liksom lite lättare då. Bara att de kan underhålla sig själva på stranden liksom, så lyxigt (OBS man måste självklart ha ögonen på de små HELA tiden!).


S0000007826206_F_W40_20181128171235

På tal om sommar – finfin baddräkt från Lindex!


Jag köpte faktiskt en baddräkt på Kappahl förra sommaren men använde den inte en enda gång!? Därför är jag något skeptisk till att köpa en till även om ovan är sååå fin 🙂


Nu ska vi äta lunch och sedan väntar en bilresa till kusinerna söderut. Loke fyller 10 år (nästa vecka)! Extra smart med en familjepromenad innan med andra ord, det blir ca 3 timmar i bilen.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna