VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BÄSTA FREDAGEN!


Äntligen har jag också ett ankare förevigat på min kropp. Det är inte bara en symbol som betyder otroligt mycket för mig och mina syskon, det är dessutom en syskontatuering. Lillebror Adam var först och nu var det min tur, när jag äntligen bestämt mig för plats.


Jag gjorde även en större tatuering över mina ärr på överarmen, ni så få se såklart när plasten är borta. Är helt otroligt nöjd! Gabbe (på Ink kingdom tattoo, finns även på Facebook) var helt klart värd att vänta på i 6 månader haha. Funderar redan på vad nästa tatuering ska bli… ??Hann med några timmar jobb också, plus skickade in samtliga examinationsuppgifter. Sammanfattningsvis en väldigt bra start på helgen alltså (enda minuset är Iduns ögoninflammation) ???⚓️?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna