VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MYCKET VÄL TAJMAT

Vabbandet fortsätter, även om det inte är VAB i försäkringskassatermer utan jag vårdar barn och får fixa plugget samtidigt. Men det är riktigt bra tajming. Eftersom mina examinationer var i stort sett klara vid första inlämningen har jag nu inte mycket att fixa innan slutliga inlämningarna. Igår kollade jag alla referenser och justerade småsaker. Men det är verkligen finlir, mest bara att läsa igenom och leta efter sånt som eventuellt skulle kunna ändras och när det är på den nivån brukar man ju vara ganska klar haha. Så jag tänker att det absolut sista blir färdigt idag och att vi ändå kommer ha mycket lektid. För Idun är pigg, men det verkar som att hon fått ögoninflammation. Igen. Stackarn hade ögoninflammation var det för ett år sedan? Sen hade hon ju även jobbig öroninflammation med spräckt trumhinna i höstas. Men är det någon som hanterar sånt bra så är det hon. Förra gången kliade eller pillade hon inte i ögonen en enda gång. Imponerande för en treåring tycker jag.

 

 


 

Var hemma med Idun igår förmiddag och vid lunch bytte Mange av mig så på eftermiddagen åkte jag in till jobbet för möte. Och eftermiddagen avslutades med en anställningsintervju. Alltså så spännande. Tänk att min närmsta framtid snart kan vara lite mer bestämd!? Kunna planera sommaren, hösten, resor… Det gick väldigt bra men jag vill inte skriva mer specifikt om jobb innan jag har papper på att det finns 😉

 

 

 


 

Vi har haft några riktigt blåsiga dagar här vid södra Vättern. Bilden är från en promenad i tisdags när jag och Idun var hemma första dagen. Idag ser det ut som att blåsandet har lugnat ner sig och det ska bli 11 grader och sol. Hur ljuvligt!?

Killarna är på skola och förskola, vi följde med Elion en bit på vägen för att få en morgonpromenad. Jag och Idun har planerat att se film, läsa böcker, spela memory, lämna en bok på biblioteket och gå en lunchpromenad. Får se när Mange kommer hem, jag skulle behöva åka in till jobbet några timmar och skriva om han inte kommer hem allt för sent.

 

KRAM!

 

 
 

 


Kommentarer


 1. Linda 28 mars, 2019 on 12:15 Svara

  Vad har du för läppstift på bilden? ?

  • Evelina 28 mars, 2019 on 13:19 Svara

   Maxfactor stardust pink ????

 2. Sandra 28 mars, 2019 on 13:20 Svara

  Var kommer din blus ifrån

  • Evelina 28 mars, 2019 on 15:14 Svara

   Lindex ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna