VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN LISTA

Dagens status: Ok men trött. Idun väckte mig vid 01 med 39.7 i feber. Stackars liten. Hon signalerade redan på kvällen så var ganska väntat. Men alvedonen hjälpte och idag är hon hemma och myser med mig. Killarna är på förskola och skola och jag ska försöka plugga lite medan Idun tittar på film. Inser även att oron nog varit ganska stressande på sistone, min mens var visst åtta dagar försenad, så nu ska jag försöka fokusera på att stressa ner och vara mindful.

 

Veckan: blir minst sagt spännande. Anställningsintervju på onsdag och tatueringsdags på fredag.

 

Tankar som snurrar: huuuur kan jag helt ha missat Josefin Nilssons berättelse… Nu var det i och för sig länge sedan det var rättegång och hennes förövare dömdes, så det är väl säkert därför jag inte minns, men jag är tacksam att allt lyfts nu igen i samband med dokumentären (Älska mig för den jag är) om hennes liv. Jag såg den i går kväll och det gjorde så ont, varje sekund. Det KAN inte bli pratas för mycket om sådana här saker, det MÅSTE pratas om det för att världen ska förändras. För att vi ska inse och förändra. Kämpa vidare. Sverige har kommit långt vad gäller jämställdhet, men årligen dör 13-20 kvinnor (olika siffror på olika ställen) till följd av mäns våld här. Visst kan kvinnor också vara våldsamma, men det går inte förneka att det är kvinnorna som dör till följd av männens våld och det är därför DET är ett stort problem. I den statistiken finns alltså bara de kvinnor som dör av ett direkt våld, säkert är det väldigt oklart hur många som skadas så pass att de dör vid ett senare tillfälle. Och även om utgången inte är dödlig kroppsligt sett, tror jag att själen och självkänslan ofta dör. Nej jag säger som Alexander Karim – nu får det vara NOG!

 

 

 

Nagellack: Essies pink diamond

 

Bästa låten: Bad liar med Imagine Dragons

 

Mysigaste: får man säga att VAB är mysigt? Det tycker i alla fall jag, när det är så här, att barnet är piggt och orkar äta lite men myser ännu mer än vanligt 🙂

 

Måste köpa: gympadojor till Elion och Aston!

 

Måste göra: avsluta båda pågående kurserna genom att skicka in slutgiltiga examinationsuppgifter på fredag respektive söndag senast. Sedan är det bara TVÅ korta kurser kvar innan examen 🙂

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna