VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

REMEMBER THIS??

Har man bloggat sedan 2007 vet man hur vanligt det var med photoboothbilder i inlägg. Det räckte liksom. Så efter dagens webbseminarium kände jag att varför inte bli lite nostalgisk:

 

 

Tänk vad allt har förändrats sedan dess. Vilka andra krav det är på materialet i sociala medier. Jag är inte den som riktigt orkat engagera mig i arbetet att jobba med bilder och här inne får ni oftast fortfarande bara iphonebilder. Å andra sidan tänker jag att det kanske blir en härlig motpol och kontrast till alla ”perfekta” bilder. Och kanske något som passar en mer dagboksliknande blogg. Jag inspireras förstås av dessa bilder också, men personligen tycker jag faktiskt att bloggar och konton med in the moment-bilder är lite mysiga att följa. Haha låter jag gammal då? Som är inne på spåret av att det delvis var bättre förr?

 

Lunchdags nu, sedan dags att svira om pluggmoodet mot jobbmood!

 
 


Kommentarer


 1. Ida 25 mars, 2019 on 12:22 Svara

  Din blogg är fortfarande den bästa jag vet, har hängt med sen elion var i magen. Jag var också gravid med mitt första barn då. Jag kommer hänga med så länge du håller på! Älskar din äkthet, öppenhet om din barndom å att du visar vardag med jobb, skola, barn, man, alltid i både med och motgång ? Jag kommer sakna dig den dag du väljer att sluta! Känns dock lite skumt ibland eftersom jag bor i din barndomsstad o springer på dina syskon titt som tätt, känna igen fast inte ändå känna är en konstig känsla, hihi ?

  • Evelina 25 mars, 2019 on 21:39 Svara

   Åh men vilka fina ord!!! ???❤️?
   Tack snälla söta du för det, gav mig helt klart mer bloggmotivation ☺️ Kramar!

 2. Em - mitt liv på NZ 25 mars, 2019 on 20:59 Svara

  Åh jag saknar hur lätt det var förr i tiden ha ha. Bloggarna kändes mycket mer personliga, nu känner jag att det oftast bara är (skitsnygga) bilder med nån kort caption. Eller några rader med innehållslöst content. Scrollvänligt, visst – men jag gillar bloggar som har lite mer djup. Vardag blandat med familj och lite personliga tankar. Därför gillar jag din blogg så mycket!

  • Evelina 25 mars, 2019 on 21:40 Svara

   Vad kul att höra!! Tack ??❤️☺️

 3. M 26 mars, 2019 on 07:30 Svara

  Instämmer! Jag har följt dig i perioder, men började innan bröllopet med F. ? Vill inte tänka på hur länge det är… Uppskattar din ärliga och personliga ton. En fin motpol till allt fake och yta online.

  • Evelina 26 mars, 2019 on 11:13 Svara

   Tack snällaste!! Vara ärlig och äkta vill och kommer jag nog alltid vara, något annat är liksom inte jag och jag vill någonstans alltid känna att mina barn alltid ska känna igen mig genom bloggen, som de känner mig i verkligheten 🙂
   KRAM!

 4. Linda 26 mars, 2019 on 11:04 Svara

  Din blogg är den enda jag läser än, just för att den är mer ”dagboksaktig”. Hittade din blogg strax innan ditt bröllop med F, och hänger med än ? Din blogg känns ärlig och jag gillar att du visar livet ur de flesta vinklar, inte bara perfekta hem utan en grej som ligger fel eller en massa sponsrade inlägg som många ggr kan kännas sååå fejk. Så fortsätt snälla i samma stil ??

  • Evelina 26 mars, 2019 on 11:10 Svara

   Alltså WOW vad glad jag blir av era ord!! Tack snälla för dina tankar, jag kommer helt klart få ny motivation till att blogga efter det här! ? 🙂 <3
   Kram!

 5. Elin 27 mars, 2019 on 23:07 Svara

  Vilket fint hårband! Är det köpt nyligen? Har bara sett såna med knut på mitten och det känns liksom inte lika mycket som min stil på nå vis ?
  Väldigt fin hårfärg tycker jag med! ??☺️

  • Evelina 28 mars, 2019 on 09:19 Svara

   Ja det är köpt på Lindex. Älskar också att knuten är på sidan!! Och tack, trivs bra i min hårfärg just nu men saknar samtidigt slingor liiite 😉
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna