VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MITT LIVS FÖRSTA

Måndag morgon som snart kickar igång med mitt första webbseminarium. Hade ju hellre åkt in till skolan men å andra sidan sägs det vara bra att testa nya saker ibland också  😉

 

Helgen har bara rusat förbi som oftast. I lördags stod jag och ett gäng andra föräldrar i garderoben på Pernilla Wahlgrens show ”kort, glad och tacksam”, för våra killars fotbollsklubb dit pengarna gick. Var riktigt roligt, det är framför allt en mamma vars son är ganska ny i klubben och Elions klass som jag känner att jag har klickat lite extra med. Och våra söner är bästisar också. Blir perfekt att de snart flyttar närmre oss så att killarna kan cykla till varandra. Söndagen bestod av en hel del utelek, promenader och Idun tränade på att cykla. Aston också i ungefär två minuter hehe. Har lite dåligt samvete över det där, när Elion var som Aston cyklade han som en liten tok med stödhjul för att när han var som Idun sluta med stödhjul. Och nu med dom har vi knappt tränat alls. Får ta tag i det nu när det blir vår, Idun och Aston är ju ett halvår efter i kalenderåret också mot Elion som fyller i november.

 

På väg ut i blåsten i lördags. Jag stod första ”passet” (showen) och sen kom Fredrik och bytte av. Perfekt så jag kunde gå hem och vara med för att minisarna.

 

 

Koncentrerad tjej. Efter att ha känt på det lite höjde Mange sadeln + satte dit ett sånt där handtag baktill så vi kunde ta en liten promenad till en lekpark. Idun cyklade både dit och hem!

 

 

 


 

Livsnjutaren Aston ville åka vagn men gick små sträckor också 🙂

Ha en fin start på veckan!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna