VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄNTLIGEN ÄR HAN HEMMA IGEN!

2d91c15e-0ea3-4d0f-b82d-70b793802ba3

På plats på kontoret i morse

 

De här dagarna har jag riktigt njutit av att få fokusera på jobb framför plugg, det går ju lite i vågor beroende på när det är examinationsdags hur mycket jag kan jobba. Nu blir det mer utrymme ett tag igen och det känn skönt. Idag jobbade jag 8-12 och sen körde jag en intensiv pluggstund hemma innan jag hämtade minisarna på förskolan strax efter halv två. Överraskade med att gå på bio! Mellis blev popcorn och festis hehe. Därefter åkte vi till leklandet på köpcentret. Igår när jag frågade vad de ville göra allra helst valde de att gå promenad till leklandet men jag kände mig SÅ trött när jag kom hem från jobbet och hoppades att bio skulle funka istället (=”måste” ta bilen för att göra det hela smidigare”).

 
 

96ddc3ba-a9c4-4d41-bd15-d6df324593f0.jpg

Vå såg Lilla Anna och långa farbrorn och var helt ensamma i salongen. Kändes lagom konstigt, i den största salongen av dom alla liksom… Efteråt passade de små på att springa fram och tillbaka på scenen några gånger. Knattebio är alldeles perfekt för Aston, Idun klarar av längre filmer.

 

 

Var inne på Lindex och kollade om mina favoritdiadem i svart fanns inne men de var slut. Får kolla på nätet. Mange mötte upp oss för att äta middag vid 17. Sushi för oss och mcdonalds för de små.

 

Det ska bli skönt att ha Mange hemma igen, jag har ju insett att jag inte sover bäst ensam. Är väl så van att dela säng att det känns konstigt utan honom där? Nu ska vi njuta av att vara två vuxna hemma igen i några veckor innan det är dags för nästa gång i april 🙂

 

Önskar dig bästa helgen!

 

 

 

 


Kommentarer


  1. Sandra 24 mars, 2019 on 08:32 Svara

    Så fin blus! Är den ny och i så fall var är den ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna