VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JAG FICK SITTA I EN POLISBIL

Torsdag. Lugn morgon. Jag har ett sent möte i stan (startar 16) och kommer därför behöva förskola till cirka 17.30 gissar jag på, så planerade in en hemmamorgon för att inte de små ska behöva vara på förskola längre än vanligt. Vi gick mot förskolan vid halv elva, så blir det samma timmar som de är vana vid, bara andra tider. Så typiskt, jag brukar försöka boka in mina möten eftermiddag just för att Mange kan hämta vid 15 men när dagens eftermiddagstid blev bokad visste vi inte att han skulle vara iväg den här veckan. Inser vilken lyx vi har med att kunna ha barnen på förskolan som vi har, de har liksom aldrig behövt vara kvar på förskolan så länge som till halv sex innan. 8.30-15 är deras standardtider. Nu vet jag ju att det finns många som måste ha sina barn långa dagar på förskolan och jag menar absolut inget illa utan vill mer bara poängtera att jag är tacksam över att vi kan ha kortare dagar. När jag börjar jobba snart blir det förhoppningsvis bara lite längre dagar i och med att jag nog börjar 8.00 och kan lämna dom strax innan dess. Eller ja, har ju faktiskt fortfarande inte en aning om hur mina arbetstider kommer att se ut hehe…

 


 

Fick önskemål om våfflor till frulle. Jag gör dom på havregryn och rågsikt istället för vetemjöl, och utan smör idag till och med (hade i en skvätt rapsolja istället), så känns helt okej att servera även en vardag. Vi har ätit dessa våfflor ganska många morgnar senaste månaden, barnen älskar det.

 

En stund efter frukost tränade jag och minisarna var med de också. Eftersom vi har gymmet i garaget får de ta på sig en fleece och mössa men sen härmar de mig och kör på så länge jag gör det.

 

 

 

Så kom vi till förskolan och det stod en polisbuss med en äkta polis i som visade lite hur hans jobb går till. Woweffekt syntes det ju att det var för barnen, men de var ju inte alls beredda så jag fick sätta mig i bussen med dom haha. Det finns en första gång för allt 😉

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna