VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NY ENERGI!

Vi fick veta så sent som ja var det förra veckan… Ja förra veckan eller förrförra, att Mange skulle upp till Stockholm tisdag-fredag den här veckan. Så vi har pappa-och-man-fritt ett par dygn. Vilket känns jättekonstigt, vi har aldrig varit utan varandra så länge. Det blir två sådana perioder till nu inom den närmsta framtiden. Han hade lite dåligt samvete över att ”lämna” allt till mig här hemma, men jag sa att det behöver han verkligen inte ha, utan att han får försöka njuta av att sova på hotell ett par nätter istället, äta hotellfrukost och ”vila upp sig” från småbarnslivet hehe. Jag är ju rätt van att rodda det mesta på vardagarna, så den största skillnaden är på kvällarna när barnen sover. Igår roade jag mig med ”Gift vid första ögonkastet”. Älskar sådana serier!! Ikväll blir det resterande två avsnitt och kanske Ensam mamma söker. Man får ju passa på 😉

 

Idag hade jag tänkt jobba halvdag men det blev nästan heldag, slutade vid 15 för att hämta minisarna men hade lätt kunnat stanna längre om det inte vore för det. Var inne i ett riktigt skrivflow. Och nu efter jobbdagen känner jag att jag är mycket gladare igen! Vilken lyx egentligen, att  energi av sitt arbete? Bra kollegor har jag ju absolut, men någonstans inser jag att det verkligen är min grej att få göra skillnad. Vara med och förändra, förbättra andra människors liv. Såå skönt att vara gladare igen efter några riktigt motiga dagar. Ni är ju så härliga som peppat mig också, TACK! ♡

 
 

Till middag lagade jag baconsås (knaperstekt bacon, strimlad purjolök, krydda med chilli flakes, svartpeppar och paprika och koka upp i matlagningsgrädde) med pasta. Favorit hos oss! Sen gick vi på promenad. Älskar att båda utbrister ”jaaa” när jag frågar ”ska vi gå en promenad efter middagen?” haha.

 
 

Vi har noll snö kvar här vid södra vättern, men stadens stolthet spelar ju hockey i närheten av där vi bor så utanför deras arena brukar det finnas snöhögar oavsett. Rolig paus på promenaden, att bestiga ett miniberg.

 

Något annat som ger energi är ju helt klart att hänga med de här två, speciellt när de är på sitt allra bästa humör, som ikväll. Saknar att ha Elion här hemma också. Stackaren är fortfarande hängig, har jätteont i magen och ingen matlust…Så samtidigt som det är skönt att minimera smittorisken mellan syskonen hade jag ju velat ta hand om honom…

 


Kommentarer


  1. Nana 20 mars, 2019 on 21:26 Svara

    Nu när jag ändå kommenterade igår så kommenterar jag igen 😉

    Skönt att känns lättare idag.

    Har egentligen en önskan om inlägg om ert hemma gym, vad har ni, vad saknar ni och vi ska skapa ett några tips man borde tänka på?

    Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna