VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

UT PÅ TUR ALDRIG SUR

Förra veckan var inte riktigt vår vecka. Dåliga nyheter flera gånger och i lördags kväll spydde Elion. I går mådde jag och Mange konstigt men vi blev inte dåliga så vet inte om vi hade någon mild variant eller om vi bara inbillade oss efter att Elion spydde? Jag mådde i och för sig illa i fredags kväll och lördags också, men det gör jag så ofta att jag inte kan tänka att det är magsjuka varje gång (det är relaterat till innan ägglossning, under ägglossning, efter ägglossning, innan mens… suck). Och som sagt inga andra symptom. Men när Elion spydde tänkte jag såklart att det kanske pågått något inombords hela helgen. Alltså min skräck just nu är att minisarna spyr de med och då att de tajmar in tisdag-fredag när Mange är i Stockholm och jag ska rodda allt själv + jobb + plugg. Jag vet ju att det finns de som gör det alltid, men ensamstående föräldrar är superheroes säger jag bara.
 
Elion ville åka till Fredrik tidigare än på eftermiddagen igår och vi som skulle på familjemiddag sa att vi inte kommer ifall ifall. Istället åkte vi ut till stugan och tog med oss picknick. Gick en skogstur som blev lite av en hinderbana mellan varven där stigen var översvämmad eller det låg en gran som ramlat på den. Jättemysigt och perfekt helgsysselsättning.

 

 


 

Det finns en liten runda man kan gå från vår stuga (finns såklart flera), ut i skogen och så runt tillbaka till sjön och bebyggelsen. Här gick jag och Mange på en av våra första dejter för att plocka kantareller. Jag hittade två minimala haha. Vet inte om vi kanske hade ögon för varandra istället för bland mossan? 😉

 

 

1e4cd643-307b-4d80-a608-9c3cf1ae18d0.jpg

Skönt när man har kanelbullar i frysen och kalasrester från dagen innan 🙂

 

 

 

Skål för att vi i alla fall hade tur med vädret! Det småregnade på morgonen och när vi åkte hemåt började det regna på riktigt. Och det fortsatte mer och mer för att vara närmast storm på kvällen. Så glad att vi kom ut en sväng och fick andas skogsluft. Det är harmoni för mig.

 


Kommentarer


 1. Malin 18 mars, 2019 on 09:47 Svara

  Men åh så mysigt med lite fika i skogen?Den supersöta picknickkorgen var ju underbar,vart hittar man en sån??
  Håller tummarna att det inte blir mer magsjuka hos er?
  Ha en fin dag!

  Kram kram

  • Evelina 18 mars, 2019 on 12:58 Svara

   Ja verkligen urmysigt ?
   Åh jag kan verkligen inte komma på exakt var den är köpt och hittade ingen lapp… men trooor gekås kanske, men många år sedan.
   ??❤️ kram!

 2. Sandra 18 mars, 2019 on 20:35 Svara

  Vad skönt kunna göra utflykt i skogen utan snö 🙂 även om ni kunde sluppit regnet.
  Vi har mycket snö, sen förra veckan har det kommit 4-5 dm till (vi hade mycket redan innan). Det snöar än, men å andra sidan är det bara mars och snön brukar ju ligga kvar till sista april (men jag är ändå less).

  Usch hoppas ni slipper magsjuka, man vill inte veta av sånt. Vi har haft det här hemma två ggr sen januari. Jag blir alltid lika uppstressad och som du skrev vet man inte först om man är inbillningssjuk eller sjuk på riktigt.

  • Evelina 20 mars, 2019 on 20:15 Svara

   OJ!! Hjälp! Förra året hade vi faktiskt också snö länge, minns att det var snö i slutet av min praktik och den varade till maj. Usch och fy, jag vill ha vååår i mars 🙂
   Usch hoppas ni får en frisk tid framåt nu!! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna