VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SEMESTERPRESENT

Jag älskar ju att ge små överraskningar och presenter. Bara för att eller för att fira något. Att M går på semester har jag firat varje år (alla tre år hittills hahah) med att ge en liten semesterpresent och i år var såklart inget undantag. Undantaget var väl att presenten mer var till hela familjen istället för bara till honom. Även om HAN förtjänar presenter varje dag så fick det bli en symbol för den familjetid och familjeaktiviteter som jag tror att vi behöver fokusera på i sommar ;).

 

IMG_3505

 

PICKNICK TIME!

 

Jag hittade vinglas, skål och tallrikar i serien Christell på Hemtex. Fanns även en karaff, en större skål och vanliga dricksglas men jag nöjde mig med 5 tallrikar, två vinglas och en skål. Ska leta andra mindre glas till barnen tänkte jag.

 

IMG_3506

 

Picknickkorgen köpte jag på TGR för några år sen, sommaren jag och M träffades om jag inte minns del, så den är inte ny. En flaska prosecco och en liter jordgubbar fanns med i korgen också för att fira in semestern med något ät- och drickbart. I sommar tänker jag MÅNGA pickicks med familjen! På stranden, vid lekparken eller på utflykten. Det är ju hur mysigt som helst! Och även om man är en småbarnsfamilj kan man alltså lyxa till det hela med en vacker plastservis.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna