VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FYRA

Hipp hurra för vår Idun idag! Hon väckte oss med näsblod vid 05 idag stackarn, vilken start på födelsedagen. Tur i oturen så fick vi ju ligga och mysa tillsammans tills Aston vaknade.

 

IMG_1462

Fick frågan om vad minisarna får för presenter i år. Jag köpte faktiskt allt redan innan jul, när vi var i Ullared och shoppade. Aston fick magformers och en bok. Idun fick också en bok….

 

 

 

IMG_1471

…och en vespa till sin barbiedocka. Alltså jag tycker lite synd om Idun som måste dela rum med Aston. Hon är så försiktig och har alltid kunnat leka med de mest ömtåliga sakerna… And then came Aston som är en liten hulligan. Ja både han och Elion är ganska oförsiktiga av sig. Jag hoppas verkligen att hon får ha denna ifred.

 

Sen fick de även ett biobesök i helgen, det sa vi var en extra födelsedagspresent. Och båda får en minishoppingtur med mig där de får välja ut ett plagg att köpa. Jag och Idun ska åka iväg själva när Mange kommit hem från jobbet, det ska bli väldigt mysigt. Förresten, när får era barn ta hål i öronen? Jag var fyra år kom jag på nu, men det var för att jag ville göra det eftersom min storasyster på sju år fick det.

 

 

IMG_1472 IMG_1475 IMG_1479

Födelsedagsfrukosten blev ett bygge av det som blev över från tårtbakandet igår haha, men det blev ju faktiskt en liten bakelse. Vi förberedde med att baka sockerkaka och göra tårtan redo för dekoration redan igår, det gäller att vara smart med tiden när det är födelsedag mitt i veckan.

 

Till middag har Idun önskat fondue så det ska vi såklart äta.

 

 


Kommentarer


 1. Elina 12 mars, 2019 on 11:05 Svara

  Min äldsta dotter var fem, rätt tidigt men hon tjatade så (själv var jag sju). Så hon fick göra det på sin femårsdag, lyckligare tjej fick man leta efter då ?❤️

 2. Elin 12 mars, 2019 on 11:24 Svara

  Grattis till 4 åringen ??
  Min dotter tog hål i öronen när hon var 3 år, då hade hon tjatat ett tag, hon sa inte ett pip när de tog hålen och var så nöjd ? fördelen med att ta tidigt är väl att de inte har samma behov som en typ 7-8 åring att byta örhängen direkt utan nöjer sig med läkörhängen, och där med läker det bättre ?

 3. Sandra 12 mars, 2019 on 12:37 Svara

  Jag själv var 7 år och fick jätteproblem med var i öronen. Tänker därför vänta med mina barn så att de förstår vikten av att hålla set rent OM problem skulle uppstå. Kanske inte lika lätt att förklara för en 4 åring som dör en 7-8åring.

 4. A 12 mars, 2019 on 16:39 Svara

  Min dotter var fyra, fem. Minns inte riktigt. Gick bra att hålla rent. Tvättade lite försiktigt varje kväll när hon duschade bara. Inte antydan till irritation el infektion. Tvål å vatten bara?

 5. Lena 12 mars, 2019 on 18:33 Svara

  Äldsta dottern hade tjatat sen hon va tre så hade lovat att det skulle ske när hon fyllde 5år (juni – 13)Passade på några månader tidigare (typ mars) för att slippa göra det när det är varmt ute o mer infektionsrisk m bad osv. Inte ett pip eller problem efteråt. Yngsta blev 4 förra veckan men hon är inte alls sugen än, klisterörhängen duger fint hehe

 6. Therese 12 mars, 2019 on 20:46 Svara

  Återkom gärna med utfallet på denna fråga haha dottern började fråga redan när hon var två och tjatade säkert 1 år, sen blev det tyst och nu fyller hon sex om några veckor och har börjat tjata ordentligt och förstår att det kommer göra ont och kanske vara lite omständigt ett tag med rengöring osv. Jag tycker hon kan få och tyckte hon kunde fått det förut också men kanske bättre nu när hon faktiskt förstår vad det innebär, pappa däremot vill inte men då för att han egentligen vill att hon inte tar alls. han tycker hon ska hållas naturlig eller vad man ska säga haha jag tänker att hon kommer ändå göra det nångång så spela roll när..

 7. Camilla 12 mars, 2019 on 21:54 Svara

  Min 7 åriga dotter vill ta hål i öronen men vi kom överens om att det e en bra sak att önska sig när man fyller år eller i julklapp så blir säkert att hon får ta hål i öronen i samband med hennes 8 års dag.

 8. Malin 12 mars, 2019 on 22:10 Svara

  Grattis till våra tjejer idag! Min fyller oxå 4 idag ? jag fick ta hål när jag började första klass men de ville inte läka så jag fick ta ut dem och sen tog hål på nytt när jag gick i fjärde klass

 9. Malin 13 mars, 2019 on 10:28 Svara

  Min äldsta tog för ett halvår sen strax efter att hon fyllt 6 år. Hon har jätteproblem med läkningen och de är fortf inte helt läkta, tycker så synd om henne. Vi tvättar och duttar och hon är så besviken att det blivit såhär. Min yngsta (snart 5) får nog vänta till hon är 7 eller 8 tror jag..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna