VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TVÅ 3-ÅRINGAR

Helgen gick till att umgås hela familjen, Mange tog helt ledigt från stugarbete. Det märks verkligen av eftersom det då blir riktiga familjehelger. Älskar de helgerna så mycket!


I lördags fyllde Aston 3 år så vi har såklart haft stort fokus på honom! Så tills imorgon har vi två stycken 3-åringar i huset. Aston köper inte riktigt det haha, han är ju yngre än Idun!?


IMG_1431

Min minste älskling och jag i lördags kväll. Vår virvelvind och tålamodstestare nummer ett. Mysigaste dagen på länge. Vi firade med bio på dagen bland annat då vi såg Aston och Idun… eller jag menar Emil och Ida i Lönneberga. Man kan väl säga att det blev påtagligt ännu en gång hur olika våra barn är haha…
IMG_1402

Det blev en semmeltårta till eftermiddag, efter lasagne. När man fyller år får man självklart bestämma vad man ska äta, och Aston valde lasagne. Precis som Elion gjorde i november och Idun vill ha samma rätt på tisdag… Pappan i huset gör en riktigt smarrig en med andra ord;)
img_2621-1.jpg

Så här såg det ut samma dag men för tre år sedan. Alltså den lyckan. Och jag är så glad för att Aston och Idun fick varsin födelsedag! Mange hoppades först att de skulle få samma, Aston var beräknad på Iduns 1-årsdag. Men så gick vattnet 5 dagar innan och han tittade ut (jomen lite så var det ju för det gick så snabbt och smidigt haha) tre dagar innan. I lördags var första gången Mange höll med om att det faktiskt är bra att de har olika födelsedagar. Älskar att kunna uppmärksamma deras dag maxat utan att de ska behöva dela. De får ju dela så mycket annat med tanke på att de är som tvillingar på många sätt.
img_2625.jpg

Förutom bio var vi på köpcentret en sväng också, de små älskar att leka på leklandet där. Och jag tog med mig Aston på en liten shoppingtur, han fick välja något plagg som en extra födelsedagspresent och då valde han en rosa skjorta på H&M. Ja ni ser den på första bilden. Så snygg så.


Idag blir det att ladda för ytterligare en födelsedag imorgon (passade dock på att slå in Iduns presenter i fredags kväll också). Idun påminde mig hela morgonen om att detta är hennes sista dag som 3-åring. Som om vi skulle glömma haha. Älskade små, det bästa jag vet är verkligen att få vara er mamma. Även om jag nog skulle behöva en solsemester på egen hand just nu, känner mig så himla sliten som person men antar att det inte bara har med testande barn att göra utan också intensivt skolarbete + jobbsökande.


Veckan kommer gå åt (dagtid) åt att skriva examinationsuppgifter i en av de två kurserna jag läser. Examinationsuppgiften i den andra blev jag färdig med förra veckan, tjoho. Så skönt att vara före tidsschemat. Imorgon blir det som sagt ännu en födelsedag och i helgen blir det storkalas för båda småttingarna + familjemiddag hos svärföräldrarna på söndag. Eventuellt skulle de natta barnen en kväll i veckan alternativt ha övernattning i helgen. Man får passa på nu innan svärmor åker till Spanien igen, vilket hon gör nästa måndag 😉
Kommentarer


  1. Josefin 11 mars, 2019 on 11:26 Svara

    Vad får de för presenter av er? Vore kul att se som inspiration 🙂

  2. Elina 11 mars, 2019 on 14:51 Svara

    Grattis till Idun och Aston! ?? vår lilla Ella blir fyra om ca 1,5 vecka. Känns stort! Vi (jag) planerar för fullt inför både första barnkalaset (för henne då) och släktkalaset. Bakar och fryser in ? Sen tänkte vi köpa en cykel med stödhjul som vi ska rulla in som en överraskning på självaste födelsedagen ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna