VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KALASLÖRDAG!

Ja hjälp, idag ska vi på storkalas! Min farmor har bjudit in sina barn (med respektive), barnbarn (med respektive) och barnbarnsbarn och jag tror att vi närmre 60 personer.  Hon och farfar fick 4 barn tillsammans – en son som har fyra barn (jag och mina syskon), en son som har två barn, en dotter som har sju barn och en son som har fyra barn. Och vi är många barnbarn som hunnit få barn. Tänk var mäktigt att få vara med och se barnbarnsbarn växa upp! Farmors äldsta barnbarnsbarn tror jag är min systers Freya som är 12 i år och sen följer ett par stycken som är kring 10 år, och med tanke på att lilla farmor bara är 78 år tänker jag att hon kanske får uppleva ännu en generation. Drömmen ju.

 
 

Jag har mycket hår i mig själv, men väldigt tunna hårstrån. Just nu ligger jag lite minus, när jag är stressad och mår dåligt en tid syns det direkt på mitt hår (och studier är helt enkelt något som ger mig en inneboende stress har jag insett, oavsett hur bra det går eller om jag ligger bra till i tid)… Så i väntan på att mitt egna ska komma tillbaka fyllde jag ut med en rad löshår idag, ett sådant med clips från Rapunzel of Sweden. Det är det bästa och jag har använt det i omgångar men nu var det många år sedan. Hade det senast när vi gifte oss i New York.

 

 

 


 

Ett nystädat hem i bakgrunden och en mycket god energidryck. Jag har länge velat testa clean, Hugo Rosas framgångsdryck, och äntligen såg jag dom på ICA vid jobbet. Hugo är en av mina favoritbloggare genom tiderna faktiskt, tycker han är så härligt ärlig med glimten i ögat. Har ni testat? Den här med ananas/mango var helt ljuvlig!! Hallon/smultron köpte jag med, men den var inte i närheten av så god som ananas/mango.

 

Strax ska vi hämta Elion som sovit extra hos Fredrik. Det började med att han saknade sin pappa och ville sova där extra, men igår hade han ont i magen och mådde illa, så då bestämde vi att han skulle sova där en natt till för att utesluta magsjuka. Alltså hur underbar är inte den mannen?? Det var helt okej för honom för att vi inte ska riskera att eventuellt smitta minisarna. Jag har verkligen valt de bästa och finaste pappor na till mina barn.

 

 

 

 


Kommentarer


 1. Hannas krypin 3 mars, 2019 on 11:07 Svara

  Din bild på energidrycken påminner mig om att jag ska ladda med en inför min fotbollsmatch. Har inte testat Hugos energidryck förut. Jag gillar mest Nocco. 🙂

 2. Elin 5 mars, 2019 on 09:46 Svara

  Åh känns som det var länge sedan jag kikade in här nu, tiden rinner iväg och man har inte alltid lika mycket tid över till att bara ta det lugnt på kvällarna.
  Ville bara säga att det var en väldigt söt klänning! Är den gammal eller har du köpt den nyligen så den finns kvar och köpa tro? ☺️

  • Evelina 5 mars, 2019 on 09:57 Svara

   Förstår dig, tiden är värdefull och mycket som ska göras 🙂 Vad kul att du kikade in i alla fall! <3
   Klänningen köpte jag på Kappahls rea i höstas, så kanske att den finns kvar?
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna