VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

15 VECKOR FRÅN EXAMEN

Alltså det här med att vara 15 veckor ifrån examen och inte ha ett jobb som väntar, det är faktiskt tufft emellanåt. Jag började inte tänka på det förrän kring årsskiftet, säkert för att studenter tidigare år har fått sina tjänster i samma veva (efter examensarbetet). Det är inte längre samma utbud av tjänster eller efterfrågan av socionomer (här), inte alls på samma sätt som för bara ett år sen. Men jag söker det som är intressant. Ännu är det inte så att jag söker precis allt utan känner fortfarande att det finns tid kvar. Och min reservplan är att vara föräldraledig hela sommaren om det skulle ”krisa” (inget jobbigt med det liksom haha). Försöker tänka att MITT jobb nog snart dyker upp. Men konkurrensen är hård, och även om jag jobbat sedan juni har jag förstås inte erfarenheten som en med erfarenhet även efter examen. Mange säger att vi klarar oss oavsett och det känns ju förstås tryggt, men samtidigt vill jag ju jobba.

 

Så idag var det en sådan dag när allt bara kändes hopplöst. Vaknade med jordens huvudvärk. Kände inte för att plugga. Kände inte för att jobba, men hade ett möte på eftermiddagen. Kom till jobbet drygt timmen innan mötet skulle börja, bara för att få ett mail en halvtimme innan om att ungdomen inte kommer. En sån dag som sagt. Inte mycket som känns bra. Men visst betyder det att det måste bli bättre snart?

 

 

 

Försökte fejka energi i alla fall, en gul tröja liksom. Glad färg! Och älskar volanger.

 

 

 

Så mycket bebishår haha… Ska börja äta extra tillskott för håret nu igen, har tappat såå mycket senaste tiden och längtar efter att få tillbaka allt. Ska köpa fler diadem också, det piggar också upp.

 

 

 

 

Det har blivit en del promenerande idag. Något som alltid känns skönt i min själ när tankarna snurrar. Lunchpromenad samt till och från jobbet. Här gick jag innan lunch och hjälp vad det blåste! Det syns inte riktigt på vättern, men det var sådär så att benen liksom blåste undan under mig när jag gick där precis vid vattnet.

 

Har fått önskemål om frågestund, om du har en fråga så får du gärna ställa den här eller i något annat inlägg om du kommer på en fråga senare. Skulle vara kul eftersom det var väldigt länge sen, även om jag brukar svara löpande på era frågor i kommentarsfältet såklart 🙂


Kommentarer


 1. Sandra 28 februari, 2019 on 19:21 Svara

  Vad snygg du är i den gula färgen!
  Jag hoppas det ordnar sig med jobb och att du får det du önskar men jag förstår att det känns jobbigt innan man vet vad som kommer hända. Det enda du kan göra egentligen är ju att plugga på så löser sig säkert resten på ett eller annat sätt. Det brukar ju göra det! 🙂

  /Sandra
  http://kojatillslott.se

  • Evelina 2 mars, 2019 on 11:27 Svara

   Sant. Och tack snälla du!! ♡ Kramar

 2. -Jenny- 28 februari, 2019 on 19:58 Svara

  Ingen fråga – bara pepp och kärlek. Du känns jordnära, avslappnad och ärlig. Jobb fixar du på ett eller annat sätt. Heja dig.
  Kram från mig.

  • Evelina 2 mars, 2019 on 11:26 Svara

   TACK snällaste du för pepp och fina ord. Vad glad jag blir! ♡♡♡
   Kramar

 3. Elina 28 februari, 2019 on 20:10 Svara

  Förstår att det känns jobbigt, men det kommer att lösa sig! Helt klart! Och då kommer du tänka att det ju var onödigt att oroa sig (lättare sagt än gjort). ❤️

  • Evelina 2 mars, 2019 on 11:26 Svara

   Haha ja det är ju det!! ♡
   Kramar!

 4. Sofie 28 februari, 2019 on 21:36 Svara

  Från en trebarns mamma till en annan vilken är er största utmaning med tre barn med tre olika viljor just nu? Några tips på att lyckas i vardagskaoset som ständigt råder hemma?

  Lycka till i jobb jakten! Allt brukar lösa sig även om det är jobbigt när det är ovisst innan allt faller på plats…

  Kram Sofie

  • Evelina 2 mars, 2019 on 11:25 Svara

   ♡♡♡

 5. Elise 1 mars, 2019 on 06:28 Svara

  Jag skulle vilja veta hur det går med kontakten med din mamma nu? <3

 6. Frida 1 mars, 2019 on 09:05 Svara

  Tröjan är to die for! Vart är den ifrån? ?

 7. Annie 1 mars, 2019 on 11:42 Svara

  Tankar kring ditt kommande yrkesliv? Vet du vad du vill göra? Socionomyrket är ju så väldigt brett att jag själv som är i början av utbildningen inte alls vet ännu…

 8. Camilla 1 mars, 2019 on 12:13 Svara

  Det kommer att ordna sig!
  Har du en nära relation till alla dina syskon? Du skriver mest om lillasystern, men allt kommer såklart inte fram i bloggen ?

  • Evelina 2 mars, 2019 on 11:25 Svara

 9. Hanna 1 mars, 2019 on 13:29 Svara

  Jag har varit frånvarande från sociala medier ett tag och i såg nu att din instagram är privat och på bloggen syns inte barnen mycket. Är det något som hänt eller bara ett beslut?

 10. Therese 1 mars, 2019 on 15:09 Svara

  Ditt jobb kommer dyka upp! En fråga, hur ser en vanlig dag ut hemma hos er??

  • Evelina 2 mars, 2019 on 11:24 Svara

 11. Lisa 1 mars, 2019 on 16:35 Svara

  Vart har du köpt diademet? ???❤️☀️

 12. Nathalia 1 mars, 2019 on 21:07 Svara

  Oj bara 15 veckor kvar. Har fäljt dig i ditt pluggande och tycker du är varit jätteduktig.
  Tror stenhårt på att du kommer få ett jobb fina.
  Kram.

  • Evelina 2 mars, 2019 on 11:24 Svara

   ♡♡♡
   Kram!

 13. Caroline 2 mars, 2019 on 22:43 Svara

  Hej

  Vad äter du för extra tillskott för ditt hår? Jag har också tappat mycket och funderar på om man skulle börja äta något för att ge det lite extra skjuts!

  Stress är inte att leka med, kämpa på!

 14. A 3 mars, 2019 on 11:43 Svara

  Du är ju bara så otroligt fin! Den gula tröjan, den har jag med?! Inte anv den på hela vintern, får nog börja nu igen. Fick otroligt många komplimanger för just den tröjan när den var ny!

  • Evelina 4 mars, 2019 on 08:25 Svara

   Nemen åh TACK!! Ja den har verkligen en uppiggande effekt haha 🙂
   KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna