VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÄRG

 

 

Imorse skickade jag över bilder till min lillasyster, från när hennes Leon var alldeles ny. Vi var där och hälsade på första gången. Ja jag var ju med under förlossningen, men detta var första gången som Mange och minisarna fick se honom. Det slog mig då att jag nog måste tona mitt hår igen! Det var faktiskt då som jag senast hade nytonat hår. Minns det just eftersom jag gjorde det typ dagen efter jag var med på förlossningen. Och nu när jag ser bilderna kan jag inte låta bli att känna att jag nog vill fräscha till håret med en toning igen. Ändå, 7 månader utan att tillföra någon färg är ganska stort för mig haha. Nu de sista veckorna har jag tyckt att längderna på håret är så dassiga liksom, en toning är ju lite som en intensivinpackning många gånger. Så på min lunch idag var jag och köpte toning helt enkelt 🙂

 

IMG_9133 IMG_9129

H U R pluttig får man vara?? Och hur brun och fräsch är en annan? Tänk att det snart är sommar igen, jag ser fram emot att faktiskt få stugan färdig för inflytt, det är så himla stort.

Dags att hämta de små! Vi ska gå förbi affären och handla tänkte jag, och sen när Mange kommer hem ska jag åka iväg en stund och hälsa på en vän på sjukhuset.


Kommentarer


  1. Sandra 27 februari, 2019 on 21:42 Svara

    Vilken toning brukar du köpa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna