VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄRVDA JACKOR

Hej våren!


Igår fick barnen ta av sig mössorna när de lekte ute på förskolan på eftermiddagen, och eftersom det ska bli minst lika varmt idag tog vi på vårjackor redan på morgonen (de har fodrade regnkläder som de kan ha på sig ifall de ska ut på morgonen också). I samma veva la jag undan overaller och överdragsbyxor som hängt i hallen eller garderoben närmast hallen. Friheten i den känslan kanske man behöver vara eller ha varit småbarnsförälder för att förstå 😉


img_2235.jpg

Aston har fått ärva Iduns polarn & pyret- jacka och Idun har fått ärva Elions didrikson-jacka. Det känns lite konstigt att jämföra bakåt i tiden på barnens åldrar och tänka att så gammal som Aston är nu, då hade jag och Fredrik precis delat på oss. Och Idun har passerat åldern för så gammal Elion var när Mange kom in i våra liv. Nästa lördag fyller Aston 3 år och tisdagen efter fyller Idun 4 år. Livet alltså. Säkert en åldersgrej och kanske till och med åldersnoja, men jag har bara det sista året börjat inse hur värdefullt TID verkligen är. Tiden tillsammans. Åren går så fort, de gör ju faktiskt det. Även om jag absolut inte kände så när jag var 20.


Ha bästa dagen hörrni! Jag ska engagera mig i ett webbseminarium kring evidensbaserat arbete i den ena kursen jag läser (socialt arbete med barn, unga och familjer) en annan diskussion på nätet i den andra kursen (socialt arbete: missbruk och beroendeproblematik).
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna