VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN BEBIS I ÅR IGEN!

Lördag = playdate med Cissi & Charlie + klipptid för moi senare i eftermiddag ?????

 


 

Igår hälsade vi på den här lille goklumpen som hunnit bli 7 månader! Kryper lite smått och stadig som bara den. Snart går han nog också… Var tog mosters lilla bebis vägen?!

 

Tur det kommer en ny snart, detta året är det min storasyster som levererar bebismys ? Vi är ett produktiv släkte haha, jag vet inte ens hur många kusiner jag har utan att räkna efter. Varje gång jag ringer min pappa och frågar om han vill veta något kul frågar han om jag är med barn. Som om han bara väntar på att jag också ska föröka mig igen. Och tanken på att en sladdis är faktiskt inte helt främmande även om det lutar åt mest troligt inte. Tror att det specifikt är den där nyföddtiden jag saknar, och den har man ju inte kvar speciellt länge oavsett hur många barn man får.

 
 

Aston och Idun fick låna Leons vrålåk ??

 
 

 

Kusinkärlek! Leon skuttade fram på rumpan i soffan och tog Iduns hand ♡

 
 


Kommentarer


 1. Elina 23 februari, 2019 on 16:08 Svara

  Åh vad kul! ☺️❤️ Bland fem syskon har bara jag barn, snart fem dessutom! Men sen är jag ju äldst och vi bor i Stockholm så…. lär nog ta ett tag till innan det blir kusiner ? (Tänker på medelåldern för förstföderskor i Sthlm).
  Jag har äääääntligen bokat klipptid och tid för färg eller slingning! Har inte färgat håret sen … 2012 tror jag, men känt det senaste halvåret typ att jag vill få håret ljusare och piggare! Trodde inte man ”fick” färga eller slinga som gravid, men pratade med en frisör som sa att på salong är det så säkra produkter och främst om man gör det en bit ut från hårbotten som jag vill göra. Vad det nu kallas, ombre? Hursom, har nu bokat tid! Men måste avboka om inte min man kan vara ledig helt den dagen och ta hand om barnen (vi ska även på RUL den dagen så han ska vara ledig några timmar). Håll tummarna för den här trötta, slitna morsan som gråtit en massa idag för att storbarnen ska åka till fjällen med sin farmor idag. De har sett framemot det sjukt mkt och kommer få det så bra, men jag tycker ändå det känns otroligt jobbigt att de åker. ?

  • Evelina 23 februari, 2019 on 22:35 Svara

   Men åh vilken lyx! Är ju så skönt att få bli ompysslad hos frisören, kan sakna att inte göra slingor när jag tänker på den stunden haha… hoppas du kan njuta, att det blir AV och att det går bra att bara utan stora barnen ❤️ du har rätt inställning tror jag, att tänka på hur kul de kommer ha! Och om det är första gången de är borta tänker jag att det alltid kommer vara jobbigt första gången oavsett om du förstår? Men sakna är bra. Tänk vilken lyx att få sakna ❤️ Och mitt i allt också ett gyllene tillfälle att njuta av egentid med bara dig och magen ? KRAM
   Kramar

 2. Hannas krypin 23 februari, 2019 on 22:06 Svara

  Jag kan också bli riktigt sugen på en liten sladdis ibland. Men det känns lite försent. Alltså inte att jag är gammal utan försent på så sätt att barnen blivit så stora. Ida går i första klass och är relativt självständig. Grabbarna är definitivt självständiga. Samuel som är 15 och Alex som är 12.

  • Evelina 23 februari, 2019 on 22:32 Svara

   Hihi det är ju precis det där som är sladdis tänker jag, när till och med yngsta blivit ”stor” ??

   • A 23 februari, 2019 on 22:42 Svara

    Fick min trea när de stora barnen var 11 och 13! Ljuvligt! Han är nu tio och det bästa ”valet” jag gjort! Underbart med en sån sladdis just för att de stora barnen var just stora! Underbart hur de varit och ännu är med honom! Han far och sover nån helgnatt emellanåt hos dem, kan bli hämtad från skolan, de tar med honom på fika på stan, han fiskar med brorsan som nu är 23?. Är verkligen galet tacksam över min skara på tre, plus nu oxå en svärdotter och en svärson??

    • Evelina 23 februari, 2019 on 22:55 Svara

     Åh låter underbart! Vad mysigt att minstingen har så närvarande syskon i sitt liv, och att ni som familj kanske hålls ihop ännu lite extra just pga er trea? Sådär tänker jag med, att det vore ljuvligt att få göra det en sista gång sådär i ”lugn och ro”. Kände och känner fortfarande en liten sorg över att bebistiden med Aston mest flöt på eftersom Idun var knappt ett år när han föddes och han hängde liksom bara med. Saknade den där speciella all-tid-i-världen-för-sin bebis-tid. Eller så är det kanske bara att jag alltid kommer sakna just bebistiden oavsett ?

     • A 24 februari, 2019 on 07:14

      De stora säger då och då att det är viktigt att L (minstingen) ska vara med på mkt just för att han ju nu är ensambarn hemma då de har flyttat hemifrån. Men det är ljuvligt att se kärleken alla tre emellan. Lite bortskämd blir man dock som nr tre med två vuxna syskon?. Men det får vi väl i detta fall se som en fördel ändå. Sen har faktiskt inte en enda dag med honom varit jobbig. De två andra , 1 år och 11 mån mellan.. de som vet de vet?. Det ÄR mkt med två små samtidig?. Men jag har alltid sagt- har man möjlighet så ”skaffa” en sladdis! Ljuvligt på alla sätt och vis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna