VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BEBIS TILL LÅNS

Whaat? En bebis i gänget? Ja men visst, idag fick vi låna Leon ett par timmar. Det gick exemplariskt.Vi hängde mest i fotbollshallen och hejade på Elion som spelade cup. Leon och jag var den som uppskattade det mest tror jag haha. Mange blev rastlös mellan varven när det var paus mellan matcherna och minisarna blev också uttråkade. Själv tyckte jag det var rätt soft att bara ha en bebis att hålla koll på hehe. Oftast åker jag på sånt här själv med Idun och Aston.Rastning av man och barn i pausen mellan två sista matcherna haha. Sen kom även Leons föräldrar och hejade. Elion blev så glad! Och jag såå stolt över vår fotbollskille.Idun älskar att barnvakta och vara ännu lite mer storasysterroll. Så söt. Ja hela familjen gillar att ha Leon som tillskott i gänget såklart. Ett under att Idun och Aston inte visar någon avundsjuka tänker jag ändå med facit i hand. I övrigt har de varit mammiga deluxe i helgen, så en hel familjedag var mer än välbehövligt. Och nu väntar en Elionvecka. Som jag har saknat honom, även om det inte har gått längre tid än vad det brukar? Men ibland är det nog bara så, och så får det också vara.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna