VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRIYEAY!

Idag blir det en ledig dag! Jag ligger till och med före i skolarbetet, så då får man ju unna sig. Medan man kan. Jag tänker ofta på att jag får passa på nu de här sista månaderna innan examen. Denna tiden med helt flexibla tider kommer ju liksom aldrig igen på det sättet!

 

 

Vår dejt blev en middag på stan. Vi satt länge och pratade men vi båda gäspade i kapp och kände oss rätt nöjda efter att ha bara fått äta i lugn och ro och prata ostört, så sen åkt vi hemåt igen. För att kolla på serier i soffan haha, som vi gör varje kväll om vi båda är hemma, men det är ju kvalitetstid det med.

 

Hade så svårt att somna, vaknade flera gånger och det berodde nog på att jag missade ett telefonsamtal igår som jag sett fram emot hela veckan. Sa i onsdags att det kommer säkert när jag har klientmöte på torsdag eftermiddag och visst gjorde det det. Tur det var en dag idag med och chans för ett nytt samtal 🙂

 

 


 

Efter gårdagens konstanta snöande har vi ett snötäcke kvar men idag skiner solen igen och jag tror att våren är runt hörnet. Detta kommer smälta bort snart hoppas jag 🙂

 

Nu ska vi strax sätta oss i bilen och åka mot staden där mina småsyskon bor och Mange jobbar. Blir en lunch med honom och sen ska vi hälsa på syskon och kusin. Mysig start på helgen!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna