VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

AV MIG FICK HAN KRYDDOR

FREDAG! Minisarna är nyss lämnade hos sin farmor och jag ska sätta mig med en inlämningsuppgift som ska in idag. Jag och Elion har bestämt en lunchdejt inne i centrum, det får bli moroten för att bli klar.

 

Hade du en fin alla hjärtans-dag igår? Vi hade en mysig middag och till efterrätt åt vi chokladen jag fick av Mange. Fick även en vacker bukett blommor 🙂

 

 

 

Av mig fick han…. Kryddor haha! Liten tanke bakom dock. Han gillar att laga mat = kan vara kul med lite nya kryddor + i kortet står det att han får en middag på stan med mig nästa vecka då barnvakt fanns tillgänglig. Det blir också bra att se fram emot, den sista tiden har vi knappt kunnat prata med varandra vid middagsbordet för det är alltid någon som vill prata med någon av oss just precis då, så fort vi försöker prata med varandra. Lagom avslöjande dock när man frågar ”ah vad är det” efter någon sagt mamma hundra gånger och svaret blir ”eehhhh” eller liknande haha 🙂

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna