VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I DET LILLA BOR ETT ÄVENTYR

IMG_1314 IMG_1316 IMG_1317

Alla hjärtans dag får mig att tänka på en alla hjärtans dag för fyra år sedan. Idun låg alldeles färdigbakad i magen (v.38) och jag var mer än redo att möta henne. Jag önskade att hon skulle komma på alla hjärtans dag, hade väldigt mycket förvärkar och ett tag ringde vi nästan in till förlossningen. Men så blev jag väldigt sjuk och fick vänta nästan en månad till haha. And here we are. Han och jag. Tryggare med varandra än någonsin. Han är min trygghet på många plan.
IMG_1228

En annan dag (söndags) gick vi en miniprommis vid stugan. Det är så mycket kvar att fixa där, men det är också helt otroligt hur mycket som har hänt där. Och att det är en ”liten” hobby, det är rätt häftigt.
IMG_1230

Skäggstubb ?
IMG_1236

Och minisar som tycker en vanlig promenad är ett äventyr ?
IMG_1249 IMG_1258

Det var många år sedan jag investerade i nya plagg för vinter, kyla, regn och rusk. Och det finns inget som heter dåligt väder, bara dåliga kläder? Med småbarn är man helt enkelt tvungen att äga kläder som tål utelek i alla väder. Efter tips om vinterkläder som är långa i benen beställde jag både byxor och jacka från Ridestore. Det enda jag kan ångra lite nu är att jag inte valde en jacka i rosa eller turkost. Roligt med färg, även om svart är tidlöst förstås.


Min jacka är denna och byxorna dessa. Som ni kanske såg längre upp så matchar jag och Mange mössor. De är från samma ställe. Jag valde mellan rosa och grå, bestämde mig för en rosa men älskade den så mycket att jag köpte en grå i efterhand ändå haha. Motivering att Mange kan få ha den om han vill men att även jag kan byta mellan grå och rosa 😉
IMG_1279

Förutom bra längd på benen gillar jag även denna funktionen – att ställa in midjan med kardborreband! Perfekt även det för min kroppsform, jag har breda höfter men smal midja. På detta sättet gör det inget att midjan skulle kunna vara en storlek mindre – den blir det när jag spänner kardborren.


Hoppas på att mitt tips kan vara till nytta för någon annan långben som inte lyckats hitta tillräckligt långa skidbyxor (som fungerar lika bra på snöfria skogspromenader) 🙂


Snart kommer övriga familjen hem och vi ska äta lasagne till middag idag, utifrån omröstning i familjen. Vi funderade först på att äta ute men jag och Mange sa att det en vardag är bättre på flera sätt att äta hemma eftersom Idun och Aston fortfarande är små, somnar tidigt och behöver komma ner i varv innan de ska sova. Alltså inte vara på stan in i det sista. Jag var inne en snabbis på min lunchrast för att köpa småpresenter till hela familjen. Jag älskar ju att ge överaskningar och det brukar sluta med att alla får något utom jag. Det är tur att jag har min Idun som ger mig armband och teckningar varje dag hihi.Kommentarer


 1. Andrea 15 februari, 2019 on 14:31 Svara

  Hur är storleken i jackan och byxorna? Vilken storlek valde du? ?

  • Evelina 15 februari, 2019 on 16:54 Svara

   Jag har S i jackan och M i byxorna. Normala till stora i storlekarna skulle jag nog säga! 🙂

   • Andrea 15 februari, 2019 on 18:02 Svara

    Tusen Tack för svar. Ska nog slå till på samma då vi har liknande kroppsform ?

    • Evelina 15 februari, 2019 on 23:44 Svara

     ??? hoppas du blir lika nöjd som jag! Otroligt smidiga med snabb leverans också??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna