VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SPORTLOV

Sportlov = mysiga lunchdejter med min förstfödde ?


img_1787

Vi är inte så svåra med maten han och jag, vi älskar till exempel Burger Kings Crispy chicken meal. Min frukost bestod av bananer och passionsfrukt, så detta gav lite balans haha…


Ser nu att snedlugg är ett smart drag – det döljer mitt stora blåmärke som numera är guloranget med ett mörklila streck mitt i.
img_1792

Och efteråt gick vi en liten tur i närområdet. Termometern visade 10 (!) grader och ja ni ser ju solskenet. Underbart, fantastiskt och alla andra positiva adjektiv som kan tänkas passa till att beskriva väder. Elion tyckte det var ”jättevarmt” och sa att han kunde tänka sig att bada i Vättern (läs han frågade flera gånger om han fick det haha). Vår baksida har plank runt om vilket innebär att det tidigt på året blir riktigt varmt där. När jag satt och pluggade juridik mars 2017 minns jag att jag satt i shorts och bikini och svettades! Fortsätter det såhär så är det med andra ord stor chans att det blir trädgårdshäng och grill mycket snart 😉


Nu ska jag plugga liite till innan man och minisar kommer hem. Mange har jobbat över de senaste dagarna för att ta igen fredagens arbetsbortfall, och minisarna har haft två längre dagar på förskolan för att jag ska kunna plugga i lugn och ro i etapper. Ja nu snackar vi att de har gått 8.30-16/16.30 men det är väl ungefär det som är det längsta de har varit på förskolan. Som sagt, finns flera fördelar med att plugga och samtidigt ha små barn!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna