VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

UNIKA TULPANER?

Godmorgon onsdag!

 

Igår kväll kändes det nästan, nästan som vår ute. Lite för kallt bara. Men solen sken och ALL snö var bortsmält. Så på kvällen när vi skulle gå och lägga oss fick jag nästan en chock när Mange sa att det var helt vitt på marken igen. Bortsmält på morgonen igen dock och jag hoppas verkligen att det inte lägger sig mer snö nu. Är SÅ redo för vår!! Trots allt är det ju bara några veckor till mars, och då brukar våren ändå smyga sig fram. Eftersom jag har två barn som är födda under första halvan av mars tänker jag i och för sig kanske på just de två åren och jag vet ju i och för sig inte om de åren (2015 och 2016) är representativt för alla marsmånader hehe. Men tänk. Vår. Min absoluta favoritårstid!

 

 

IMG_1365

Igår fick jag den vackraste buketten tulpaner av svärföräldrarna! Trodde först att det var pga. min namnsdag (svärmor brukar ha stenkoll på sånt) men det var krypa-på-tulpaner. Blev jätteglad! Efter de barnvaktade mitt i natten när vi fick åka in till akuten åkte de direkt till stugan och kom hem först igår.

 

 

 

IMG_1366

Speciella tullisar eller? Många skaft hade två eller till och med TRE blommor på sig!? Aldrig sett innan men ger ju definitivt en ännu fylligare bukett. Älskar tulpaner!

 

Nu ska jag återgå till pluggeriet. Det går faktiskt ganska bra nu, så skönt. Har en lunchdejt med Elion sedan, vi ska åka iväg och äta någonstans. Får försöka göra hans sportlov lite speciellt i alla fall, han vill inte gå på fritids och det är inte alla dagar han kan leka med kompisar.

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna