VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VABMÅNDAG

Haha det slog mig just precis idag en väldigt viktig faktor för att bibehålla känslan av kontroll i det där pusslandet av jobb och arbete. Vi har varit väldigt förskonade från sjukdomar på sista tiden. Minns inte ens när barnen var sjuka sist? Det underlättar ju självklart livspusslet med jobb och plugg. Igår kväll fick Aston feber så idag är vi förstås hemma. Idun ville också vara hemma (de får välja när den andra är sjuk och ibland vill de till förskolan, ibland inte). Och just precis idag blev det plötsligt påtagligt hur det kan vara att plugga och arbeta och samtidigt ha små barn.

 

MEN vi kämpar på bäst det går. Jag har ett möte vid 15 så Mange ska komma hem kring 14 så vi kan bytas av.  Aston är pigg idag och äter som vanligt så om inget annat förändras blir det ju förskolan imorgon igen. Och jag är tacksam för att de leker så pass bra att jag faktiskt kan vara lite produktiv med plugget också, även om det blir något svårare med Netflix på i bakgrunden och diverse lekar omkring. Men det går ju, även om det inte blir lika effektivt 🙂

 

Hoppas din vecka har startat utan sjukdom och med massa energi inför veckan!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna