VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

WOW WHAT A WEEKEND!

I fredags hade jag och de två minsta en dag extra helg, det var ljuvligt. Vi gick långpromenad, lekte på leklandet och var hemma lagom tills pappan i huset slutade jobbet.

 

På lördag morgon kom Elion tillbaka hit och efter en gofrukost gick han och Mange till badhuset ett par timmar. Därefter åkte vi ut till stugan med våra mittemotgrannar för att grilla och åka skridskor. Lugnet där ute sitter helt otroligt fint när man kommer inifrån stan.

 

img_1139

Isen var tjock och det är BÄSTA åka-skridskor-isen eftersom sjön är galet långgrund. Om isen mot förmodan skulle gå sönder skulle handlar det alltså inte om någon farlig vattennivå.

 

Vi pratade om att köpa långfärdsskridskor så vi kan åka långturer hela familjen.

 

 

 

img_1182

Igår åkte Mange till stugan för att snickra (dra el) en sväng och jag och barnen gick bort till närmsta pulkabacke. Elion hade sovit över hos grannen men vi hämtade med dom på vägen.

 

 

 

 

 

img_1196

Inte jättemycket snö i backen men det gick åka och det var ändå perfekt eftersom de två minsta utan svårigheter kunde gå uppför backen själva.

 

 

img_1186img_1195

Bästa vinterdagen hittills! Lagom kallt och strålande sol.

 

 

img_1216

De stora killarna gav upp ganska snabbt men jag och de små höll oss kvar ute och varvade pulkaåkning med lek i snön. Vi förberedde en hög med snöbollar tills när Mange kom och mötte oss (hehe) och byggde en liten, liten snögubbe (i brist på mycket snö)

 

 

 

img_1244

Här ser man hur liten den var haha.

 

Idag är det terminstart på den allra sista terminen på min utbildning! 20 veckor till exemen, nedräkning börjar NU! 🙂

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna