VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LEDIG FREDAG

Gårdagens miss – möts av parkeringsböter (livets första) när jag ska åka hem från jobbet och inser att jag valt fel zonkod i appen ??


Dagens hiss – vara ledig med minisarna!! ???


 604173_F604173_D

Fredagstipsar om den här vackra klänningen från Kappahl som i och för sig är röd som julen men som man såklart kan ha vid andra tillfällen också. Midsommar? Middag på stan? Eller spara till nästa jul. Jag kunde inte låta bli att prova den när den var på 70 % rea (ordinarie pris är 599 kr så nu kostar den 89,50!) och det blev ett köp.


Vi har gått morgonpromenad allihop, följde Elion till skolan. Det var isande kallt men vad härligt det är att röra på sig direkt på morgonen sådär. Ett mål för 2019 är att promenera mer. Jag har alltid gått väldigt mycket men förra året blev det bara mindre och mindre av någon anledning. Eftersom jag kommer plugga på distans kanske jag får göra till vana att ta en rastpromenad då och då. Och gå till jobbet de dagar det passar. Sen blir ju allting lättare när man närmar sig våren! Ljusare, varmare och ännu härligare att vara ute.
Kommentarer


 1. Tortilla Jackson 18 januari, 2019 on 12:52 Svara

  Jättefin! Men låter som 85 % rea- ännu bättre ju 🙂

  • Evelina 18 januari, 2019 on 13:51 Svara

   Haha jag och matte ??? Antog bara att de utgick från ordinarie pris men det är väl på halva priset som var första sänkningen då kanske ?

 2. Hanna 19 januari, 2019 on 16:58 Svara

  Vad trist att du fick parkeringsböter. Det fick jag med häromveckan när jag råkade missa en skylt och ställde mig på hadnikapp-parkering. Det var sura pengar men jag gjorde fel så bara att betala och se glad ut.
  Klänningen är verkligen snygg! Vilket kap du gjorde. Tycker också att man kan ha rött vid andra tillfällen än till j

 3. Josefine 21 januari, 2019 on 14:29 Svara

  Åh gullis, din första? Jag har tappat räkningen och MYCKET pengar på p-böter hjälp!! KRAM

  • Evelina 21 januari, 2019 on 14:56 Svara

   Haha I know!! Kanske var dags nu…. Puss o kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna